Ekaduuni

Tutustu työelämään ja tienaa

14-17-vuotias nuori, Sinua odottaa kesäharjoittelupaikka Pirkanmaan Osuuskaupassa!

Vuoden 2024 Tutustu työelämään ja tienaa -kesäharjoitteluohjelman hakuaika tarkentuu alkuvuodesta 2024.

Tutustu ja tienaa on 14-17-vuotiaille peruskoululaisille, 10-luokkalaisille, TUVA- ja TELMA-koulutuksiin osallistuville sekä lukiolaisille tarkoitettu kesäharjoitteluohjelma, joka antaa mahdollisuuden tutustua työelämään ja yritystoimintaan kahden viikon harjoittelussa. Kesä- tai heinäkuulle ajoittuvan tutustumisjakson palkka vuonna 2023 oli 395 €.

Pirkanmaan Osuuskauppa työllisti kesällä 2023 noin 820 pirkanmaalaista nuorta.

Katso Aleksin mietteitä kesäharjoittelusta

Usein kysytyt kysymykset

Minkä ikäisiä nuoria palkataan?

Tutustu työelämään ja tienaa -kesäharjoittelu on tarkoitettu 14-17-vuotiaille tai saman kalenterivuoden aikana 14 vuotta täyttäville.

Kauanko harjoittelu kestää?

Tutustu ja tienaa -harjoittelu kestää kaksi viikkoa eli 10 työpäivää ja suoritetaan kesä-heinäkuun välisenä aikana. Harjoittelu on suoritettava yhdessä jaksossa.

Kuinka pitkä työpäivä on?

Päivittäinen työaika on kuusi (6) tuntia. Työvuoro alkaa aikaisintaan klo 8 ja päättyy viimeistään klo 18.

Paljonko kesäharjoittelusta saa palkkaa?

Vuonna 2023 harjoittelusta maksettava palkka on 395 €.

Voinko itse valita harjoittelun ajankohdan?

Toimipaikkoihin otetaan harjoittelijoita kesä- ja heinäkuulle. Hakemuslomakkeella voit valita sinulle mieleisen vaihtoehdon neljästä ajankohdasta. Pyrimme ottamaan toiveesi huomioon mahdollisuuksien mukaan.

Minkälaisia tehtäviä on tarjolla?

Kesäharjoittelun aikana on tarkoitus tutustua kaupan työtehtäviin. Pääset hyllyttämään tuotteita, siistimään paikkoja ja osallistumaan asiakaspalveluun yhdessä toimipaikan muun henkilökunnan kanssa ja opastuksella.

Saako jokainen hakija vastauksen?

Olemme kaikkiin hakemuksen jättäneisiin yhteydessä sähköpostitse rekrytoinnin kulusta. Varmistathan yhteystietosi oikeellisuuden hakemuksellasi, niin voimme olla sinuun yhteydessä.