Ekaduuni 2021

Tutustu työelämään ja tienaa

Pirkanmaan Osuuskauppa työllisti kesällä 2021 noin 750 nuorta Tutustu työelämään ja tienaa -kesäharjoitteluun. Kiitos kesästä kaikille reippaille ja aktiivisille nuorille!

Tavataan ensi kesänä uusien nuorten kanssa.

Katso Aleksin mietteitä kesäharjoittelusta

Usein kysytyt kysymykset

Minkä ikäisiä nuoria palkataan?

Tutustu työelämään ja tienaa -kesäharjoittelu on tarkoitettu 14-17-vuotiaille tai saman kalenterivuoden aikana 14 vuotta täyttäville.

Kauanko harjoittelu kestää?

Tutustu ja tienaa -harjoittelu kestää kaksi viikkoa eli 10 työpäivää ja suoritetaan kesä-elokuun välisenä aikana. Harjoittelu on suoritettava yhdessä jaksossa.

Kuinka pitkä työpäivä on?

Päivittäinen työaika on kuusi (6) tuntia. Työvuoro alkaa aikaisintaan klo 8 ja päättyy viimeistään klo 18.

Paljonko kesäharjoittelusta saa palkkaa?

Vuonna 2021 harjoittelusta maksettava palkka on 375 €.

Voinko itse valita harjoittelun ajankohdan?

Toimipaikkoihin otetaan harjoittelijoita koko kesän ajalle. Tulevan esimiehesi kanssa voit neuvotella harjoittelun ajankohdasta. Pyrimme ottamaan toiveesi huomioon mahdollisuuksien mukaan.

Minkälaisia tehtäviä on tarjolla?

Kesäharjoittelun aikana on tarkoitus tutustua työelämään kaupassa tai ravintolassa. Pääset hyllyttämään tuotteita, siistimään paikkoja ja osallistumaan asiakaspalveluun yhdessä toimipaikan muun henkilökunnan kanssa ja opastuksella.

Saako jokainen hakija vastauksen?

Jos tulet valituksi, on toimipaikan esimies sinuun yhteydessä puhelimitse. Kirjoita siis puhelinnumerosi hakulomakkeeseen selkeästi. Valitsematta jääneille emme valitettavasti voi ilmoittaa hakijoiden suuresta määrästä johtuen.