Ekaduuni

Tutustu työelämään ja tienaa

14-17-vuotias nuori, Sinua odottaa kesäharjoittelupaikka Pirkanmaan Osuuskaupassa!

Tulemme käynnistämään haun kesän 2023 Tutustu työelämään ja tienaa -kesäharjoitteluun heti, kun liitot ovat tehneet päätöksen harjoittelun toteuttamisesta.

Tutustu ja tienaa on 14-17-vuotiaille peruskoululaisille, 10-luokkalaisille, TUVA- ja TELMA-koulutuksiin osallistuville sekä lukiolaisille tarkoitettu kesäharjoitteluohjelma, joka antaa mahdollisuuden tutustua työelämään ja yritystoimintaan kahden viikon harjoittelussa. Kesä-, heinä- tai elokuulle ajoittuvan tutustumisjakson palkka vuonna 2022 oli 380 €.

Pirkanmaan Osuuskauppa työllisti kesällä 2022 noin 840 pirkanmaalaista nuorta.

Katso Aleksin mietteitä kesäharjoittelusta

Usein kysytyt kysymykset

Minkä ikäisiä nuoria palkataan?

Tutustu työelämään ja tienaa -kesäharjoittelu on tarkoitettu 14-17-vuotiaille tai saman kalenterivuoden aikana 14 vuotta täyttäville.

Kauanko harjoittelu kestää?

Tutustu ja tienaa -harjoittelu kestää kaksi viikkoa eli 10 työpäivää ja suoritetaan kesä-elokuun välisenä aikana. Harjoittelu on suoritettava yhdessä jaksossa.

Kuinka pitkä työpäivä on?

Päivittäinen työaika on kuusi (6) tuntia. Työvuoro alkaa aikaisintaan klo 8 ja päättyy viimeistään klo 18.

Paljonko kesäharjoittelusta saa palkkaa?

Vuonna 2022 harjoittelusta maksettava palkka on 380 €.

Voinko itse valita harjoittelun ajankohdan?

Toimipaikkoihin otetaan harjoittelijoita koko kesän ajalle. Tulevan esihenkilösi kanssa voit neuvotella harjoittelun ajankohdasta. Pyrimme ottamaan toiveesi huomioon mahdollisuuksien mukaan.

Minkälaisia tehtäviä on tarjolla?

Kesäharjoittelun aikana on tarkoitus tutustua kaupan työtehtäviin. Pääset hyllyttämään tuotteita, siistimään paikkoja ja osallistumaan asiakaspalveluun yhdessä toimipaikan muun henkilökunnan kanssa ja opastuksella.

Saako jokainen hakija vastauksen?

Jos tulet valituksi, on toimipaikan esihenkilö sinuun yhteydessä puhelimitse. Kirjoita siis puhelinnumerosi hakulomakkeeseen selkeästi. Valitsematta jääneille emme valitettavasti voi ilmoittaa hakijoiden suuresta määrästä johtuen.