Kesäkuussa 2023 avattava S-market Tippavaara rekrytoi!

Hämeenkyröön kesäkuussa 2023 avattava Tippavaaran liikepaikka on ainutlaatuinen, kattava ja täysin uusi palvelukokonaisuus, joka on suunniteltu vastaamaan paikallisen asiakaskunnan ja ohikulkijoiden tarpeita. Luvassa on suuri S-market, jonka palvelutarjontaa täydentää Ruokatorin yhteydessä toimiva Hesburger sekä ravintolasali ja kesäterassi, joilla asiakkaamme voivat nauttia niin Hesburgerin, Arnold’sin kuin S-marketinkin tuotteista. Pihasta löytyy ABC-jakeluasema, Carwash sekä ABC-lataus sähköautoille. Tarjoamme myös mahdollisuuden varata meiltä kabinettitilaa esimerkiksi palaverikäyttöön.

 

Tulisitko meidän työkaveriksi?

 

Haemme nyt seuraaviin tehtäviin:

Hesburgerin vuoropäällikköä ja ravintolatyöntekijöitä (haku käynnissä 26.3. asti.)

Lisätietoja Hesburgerin tehtävistä antaa S-market Tippavaaran Hesburgerin ravintolapäällikkö Heidi Riskilä puh. 010 76 76725 tai sähköpostitse heidi.riskila@sok.fi.

 

Pirkanmaan Osuuskauppa tarkoittaa ruokaa, palveluita ja loistavia asiakaskokemuksia. Meidät omistaa 213 000 asiakasomistajaa. Osuuskauppana tavoitteemme on luoda asiakkaillemme helpompia hetkiä ja lisätä hyvinvointia. Annamme toimintamme hyödyn asiakasomistajille edullisimpina hintoina, palkitsemisena ja vastuullisesti rakennetuilla, laadukkailla palveluilla yli sadassa liikepaikassa ja verkossa 3 000 työntekijän voimin.