Haemme fulfillment manageria automaatioavusteiselle ruoan verkkokaupan keräilykeskukselle

Pirkanmaan Osuuskaupan toiminnan keskiössä ovat ruoka ja ruoan ympärille kehitettävät palvelut. POK rakentaa ruoan verkkokaupan automaatioavusteisen keräilykeskuksen yhden Prismansa välittömään läheisyyteen. Tähän tarvitaan Fulfillment manageria. Rakennettava keräilykeskus tulee pitämään sisällään Autostore-teknologiaa, jonka avulla suurin osa ostoskorin tuotteista tullaan keräilemään.

Fulfillment managerina pääset mukaan rakennushankkeeseen, jossa uutta ruoan verkkokaupan keräilykeskusta ollaan suunnittelemassa. Tulet olemaan merkittävässä roolissa keskuksen rakennusvaiheessa sekä käyttöönotossa. Tavoitteenasi on varmistaa osaltasi laadukkaan rakennushankkeen läpivienti sovittujen kumppaneiden kanssa. Ohjaat toimintaa keskuksen ramp up -vaiheen yli sekä varmistat tilojen ja toimintojen sujuvuuden sekä kannattavuuden. Rakennusvaiheen jälkeen tulet toimimaan tulosvastuullisena esihenkilönä tavoitteellisesti johtaen sekä edelleen kehittäen keräilykeskuksen toimintaa. Vastuullasi tulee olemaan myös noin 50 hengen tiimi.

Sinulla tulee olla laaja-alaista ajattelutapaa ja ymmärrystä logistisen ketjun läpiviennistä ja vahvaa osaamista sekä logistiikan toimialasta että esihenkilönä toimisesta.

Tehtävässä tulet toimimaan tiiviissä yhteistyössä sekä Pirkanmaan Osuuskaupan liiketoimintojen, SOK:n että yhteistyökumppaneiden kanssa. Alkuvaiheessa tulet raportoimaan POK:n kehityspäällikölle.

 

Odotamme sinulta

vankkaa kokemusta logistiikasta. Elintarvikelogistiikan kokemus katsotaan eduksi. Myös aikaisempi työkokemus teollisuudesta ja / tai kuluttajaliiketoiminnasta katsotaan eduksi. Odotamme myös innovatiivisuutta, tehtävään sopivaa koulutusta sekä näyttöjä tulosvastuullisesta johtamisesta ja logistiikkatoimintojen kehittämisestä muuttuvassa ja digitalisoituvassa toimintaympäristössä. Tehtävä edellyttää sujuvaa englannin kielen taitoa.

Olet etsimämme fulfillment manager, jos sinulla on kyky viedä liiketoimintasuunnitelma käytäntöön ja ottaa tiimisi mukaan toiminnan kehittämiseen. Osaat ajatella analyyttisesti, olet vahvasti kiinnostunut logistiikasta ja valmis sitoutumaan tehtävään pitkäjänteisesti.

POK:ssa ihmiset tulevat ensin

Etsimällämme henkilöllä on valmentava ja kuunteleva tapa toimia ja hän on määrätietoinen ja jämäkkä. Odotamme siis erinomaisia yhteistyö- ja neuvottelutaitoja ja ratkaisuhakuista työskentelyotetta. Fulfillment manager varmistaa hyvällä johtamisellaan, että tiimillä on tarvittava osaaminen ja mahdollisuudet kehittyä ja olla tyytyväisiä työssään.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä mukaan rakentamaan täysin uutta ja osallistumaan verkkokaupan kehitykseen logistiikan ja varastoautomaation saralla. Tässä tehtävässä pääset kehittymään ja kehittämään asiakasomistajien arkea helpottavia palveluita. Saat monipuolisen, itsenäisen ja dynaamisen työn, jossa pääset haastamaan itseäsi ja muita.

Pirkanmaan Osuuskauppa toteuttaa rekrytoinnin yhdessä Boyden Finlandin kanssa. Pyydämmekin sinua hakemaan tehtävään oheisen linkin kautta 28.2.2023 mennessä. Lisääthän hakukirjeen ja CV:n otsikkoon ”Fulfillment manager / Pirkanmaan Osuuskauppa”. Luottamuksellisiin tiedusteluihin tehtävästä vastaa Boydenilta Carita Lahti. Caritan tavoitat parhaiten tiistaina 14.2. klo 15–17 ja torstaina 23.2. klo 9–11 numerosta 050 500 3003 tai sähköpostitse carita.lahti@boyden.fi.

Pirkanmaan Osuuskauppa tarkoittaa ruokaa, palveluita ja loistavia asiakaskokemuksia. Meidät omistaa 213 000 asiakasomistajaa. Osuuskauppana tavoitteemme on luoda asiakkaillemme helpompia hetkiä ja lisätä hyvinvointia. Annamme toimintamme hyödyn asiakasomistajille edullisimpina hintoina, palkitsemisena ja vastuullisesti rakennetuilla, laadukkailla palveluilla yli sadassa liikepaikassa ja verkossa 3 000 työntekijän voimin.