AMMATTILAINEN TAI TULEVA SELLAINEN?

Työ ravintoloissa, kahviloissa ja ABC-liikennemyymälöissä on monipuolista eikä yksikään työpäivä ole samanlainen. Asiakaskohtaamiset tuovat vaihtelua ja asiakkaan lausuma kiitos hyvästä palvelusta luo merkitystä. Pirkanmaan Osuuskaupassa ravintolatyöntekijät ja esihenkilöt luovat tuhansia ainutlaatuisia kohtaamisia päivittäin. 

Työvuoro, jossa huomaat olevasi ylpeä kollegasta tai ne kerrat, kun sinä autat – ja sinua autetaan, luovat onnistumisen tunteita. Arkemme onnistumiset näkyvät myös noutotiskien tuoksuvina houkutuksina, ravintolassa saatuina ateriavinkeinä tai liikennemyymälän kassatyöntekijän hymynkareena.  

Työ on vuorotyötä kaikenikäisille osaajille ravitsemusalan konkareista aina työuraansa aloittaviin. Joustavat työajat mahdollistavat myös osa-aikaisen työskentelyn esimerkiksi opintojen ohessa. 

Lue lisää työympäristöistämme ja lupauksistamme alla olevasta valikosta.

AVOIMET TYÖPAIKAT

Kurkkaa löytyisikö meiltä juuri sinulle sopiva työpaikka!

RAVINTOLAT JA KAHVILAT

Ravintola Puisto, välimerellinen La Famiglia sekä Sokos-tavaratalon Sokos4 ja kahvila Bacaro Doppio tarjoavat laadukkaita lounaita, kahvilan herkkuhetkiä sekä tunnelmaista illanviettoa. 

Ravintoloissamme saat vastuuta ja näytön paikkoja: arvostamme ammatillista osaamistasi ja tarjoamme kumppaniksesi ammattitaitoiset työkaverit. Panostamme myös työpaikkamme hyvään fiilikseen. Yhdessä luomme asiakkaille merkityksellisiä hetkiä.

1. Varmistamme, että työ- ja vapaa-aikasi pysyvät tasapainossa. Käytännössä tämä tarkoittaa työvuorotoiveidesi huomioimista aina kun se on mahdollista.

2. Meillä saat aidon paikan kehittyä ja vaikuttaa. Haluamme varmistaa, että työ pysyy mielekkäänä pitkään ja, että lisähaastetta on tarjolla sitä janoaville. Tuemme sinua matkalla kohti unelmiasi.  Pääset esimerkiksi kehittämään juoma- ja ruokatuotteita sekä palvelukonseptia yhdessä ammattilaistemme kanssa.

3. Olemme aidosti ylpeitä ihmisistä ympärillämme. Meillä hyvä asiakas- ja työntekijäkokemus on sydämen asia. Jaamme osaamistamme aktiivisesti ja opimme toisiltamme päivittäin uutta. Tekemisessämme korostuu ammatillinen ylpeys, mutta meillä on pokkaa tunnistaa myös kehitystarpeita.

4. Olemme hyvän fiiliksen työpaikka, jossa jokainen saa olla oma itsensä. Meille on tärkeää, että myös luovuudelle on tilaa ja saamme toteuttaa itseämme sellaisena kuin olemme. Kohtaamme jokaisen ihmisen yksilölliset tarpeet huomioiden.

KAUPPOJEN RAVINTOLAT

Prismojen ja S-markettien ravintoloissa tarjoamme mahtavat työkaverit ja toisistaan huolehtivan tiimin - sekä työn, jonka voi sovittaa joustavasti yhteen esimerkiksi opintojen kanssa. Työtehtävät ovat monipuolisia ja tarjoavat erinomaisen startin niin työelämään kuin kasvupolun ravintola-alan ammattilaiseksikin.

1. Olemme joustava työpaikka. Haluamme mahdollistaa juuri sinun elämäntilanteeseesi sopivat työtunnit sekä työ- ja vapaa-ajan tasapainon. Myös mahdolliset opinnot tai muut harrastukset haluamme ottaa huomioon työvuorosuunnittelussa.

2. Välittävä ja yhteen hiileen puhaltava työporukka. Autamme toisiamme onnistumaan ja puurramme kohti yhteisiä tavoitteita. Sytymme asiakaspalvelusta ja tavoitteellisesta myyntityöstä.

3. Loistavat mahdollisuudet kehittyä.  Haluamme kuunnella toiveitasi ja tukea onnistumistasi omalla polullasi. Sinulla on mahdollisuus kasvaa ja kouluttautua kohti yhä vastuullisempia työtehtäviä.

4. Pääset osaksi vahvoja ja tunnettuja brändejä: Hesburger, Siipiweikot, Pizza&Buffa ja Presso sekä uniikki konseptimme Osuusravintola Oksa.

ABC-LIIKENNEMYYMÄLÄT

ABC-asemat ovat monipuolisia ja vauhdikkaita työympäristöjä, jossa kohtaat asiakkaita niin lähiseudulta kuin kauempaakin. ABC:llä pääset työskentelemään niin kaupan, keittiön kuin salinkin puolella.

Monipuoliset työtehtävät tarjoavat erinomaisen startin työelämään. Saatat esimerkiksi palvella asiakkaita kassalla tai Hesburgerissa, hyllyttää tuotteita kaupan puolella, fiksata noutopöytää, huolehtia liikennemyymälän siisteydestä tai osaamisesi mukaan valmistaa ruokaa keittiössä. Työ Apsilla on vuorotyötä ja voi sisältää aikaisia aamuvuoroja tai myös yövuoroja.  

1. Meillä tehdään työtä tiimissä, jossa apu, tuki ja kannustus on aina paikalla. Et myöskään ole koskaan yksin.

2. ABC on joustava paikka olla töissä. Haluamme tarjota sinun elämäntilanteeseesi sopivaa työtä. Huomioimme toiveesi työtuntien ja työvuorojen suunnittelussa.

3Saat monipuolisen startin työelämään ja pääset tutustumaan moneen eri liikeideaan saman katon alla. Kartutat asiakaspalvelukokemusta, jota arvostetaan myös jatkossa.

4Työn ja muun elämän, (kuten esimerkiksi opiskelun) yhteensovittamisen. Meille on myös mahdollista tulla töihin oppisopimuksella tai harjoitteluun. Kasvunnälkäisille ja lisävastuita janoville työkavereille haluamme mahdollistaa kasvun ja kehityksen kohti yhä vastuullisempia työtehtäviä.

JUOMARAVINTOLAT

Hovipoika tarjoilee aitoa pubitunnelmaa Tampereen sydämessä, Keskustorin laidalla. Naapurista löytyvässä karaokebaarissamme, Las Palmasissa, asiakkaita palvelee noin viiden henkilön ravintola-alan ammattilaisista koostuva tiimi. Kotoisan tunnelman lisäksi molemmat tarjoavat monipuolisia tehtäviä rennolla fiiliksellä. Täällä saat olla oma itsesi!

1. Monipuoliset työtehtävät. Asiakaspalvelua, juomien tarjoilua, karaoken vetämistä, asiakkaille rupattelua.. you name it! – meillä pääset tekemään juuri sitä, mistä pidät.

2. Rento fiilis. Meillä on lupa heittäytyä mukaan mielenkiintoisiin liikeideoihin ja asiakaspalvelun vietäväksi. Meillä on sitoutunut ja leppoisa asiakaskunta.

3. Saat olla oma itsesi. Meille on tärkeää, että jokainen pääsee toteuttamaan asiakaspalvelua omasta persoonasta käsin.

4. Vastuuta ja valtaa. Pääset vastuullisiin tehtäviin jo alusta asti ja vastaamaan pubin tai baarin toiminnasta itsenäisesti omassa vuorossasi. Jaamme aktiivisesti osaamistamme ja tietotaitoa sekä perehdytämme tehtäviin. Kokemus on sinulle eduksi, mutta se ei ole meille edellytys. Reipas asiakaspalveluasenne sekä aito kiinnostus alaa, tuotteita ja palveluita kohtaan riittää.

TYÖT TUTUIKSI

À la carte -tarjoilijana keskeisin työtehtäväsi on pitää huolta asiakkaiden viihtymisestä ja sujuvasta palvelusta. Työssäsi tarvitset pelisilmää ja kykyä reagoida nopeastikin muuttuviin tilanteisiin. Pääset pitkälle hyvillä vuorovaikutus- ja tiimitaidoilla sekä ripauksella kilpailuhenkisyyttä. Toivomme, että saat energiaa ihmisten parissa ja, että sinulla halua tuottaa elämyksiä ruoan, juoman ja hyvän palvelun äärellä. Näihin kaikkiin tarjoamme tukea, eikä sinun tarvitse olla valmis ammattilainen, sillä koulutamme sinusta sellaisen! Anniskeluravintolan tarjoilijoilta vaaditaan anniskelupätevyyttä ja vastaavan hoitajan pätevyys on tehtävässä eduksi. 

Kokkina työskentelet vaihtelevissa vuoroissa ravintolan aukioloajoista riippuen. Kokin tutkinto on sinulle eduksi, muttei pakollinen. Tärkeintä on aito kiinnostus ruokaan ja sen valmistamiseen reseptiikkoja noudattaen. Onnistut tehtävässä, jos sinulta löytyy intoa oppia uutta, kykyä hahmottaa kokonaisuuksia ja aito halua tarjota lautasella vain parasta.

Keittiön vuoromestarina tärkeässä roolissa on kokin työtehtävien lisäksi kokonaisuuden hallinta sekä ihmisten johtamis- ja ohjaamistaidot. Sinulla on ammattiylpeyttä ja monipuolista ruokatuoteosaamista. Toimit tiimillesi innostavana esimerkkinä tehden työtä muun tiimin rinnalla. Perehdytät, annat tukea ja kannustat tiimiäsi kohti yhteistä päämäärää, loistavaa asiakas- ja työntekijäkokemusta. Työssäsi tarvitset tuloshakuisuutta sekä järjestelmällistä työotetta, sillä käytät mm. tilaus- ja varausjärjestelmiämme.

 

PALKKAUS JA MONIPUOLISET  EDUT

Palkkauksessa noudatamme  matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskevaa työehtosopimusta. Koko henkilökuntamme on tulospalkkauksen piirissä. Vastuutehtäviin kuuluu lisäksi tehtäväkohtainen vastuulisä tai erikseen määritelty palkkaryhmä.

Kaupassa käynti ja ravintolassa syöminen on ässäläisille aina halvempaa. Laajat ja kattavat henkilökuntaetumme ovat Suomen parhaat. Henkilöstömme saa S-ryhmän yli 1900 toimipaikasta bonuksen lisäksi ostoetua tuotteesta riippuen 3–25 prosenttia. 

MINÄ POKKILAISENA

Kysyimme pokkilaisilta, mikä Pirkanmaan Osuuskaupassa on parasta. Vastauksissa korostuivat yhteisöllisyys ja me-henkityön merkityksellisyys sekä monipuoliset mahdollisuudet ammattitaidon ja osaamisen laajentamisessa. Kiitosta Pokille annettiin myös vastuullisuudesta: Pirkanmaan Osuuskauppa on turvallinen, vakaa ja vastuullinen työnantaja, joka huolehtii ja välittää työntekijöistäänkohtelee työntekijöitä tasapuolisesti ja kuuntelee henkilöstöä päätöksiä tehtäessä. 

USEIN KYSYTTYÄ

Voit olla meihin yhteydessä myös sähköpostitse: rekrytointi.pirkanmaa@sok.fi

Tarvitset hygieniapassin, mikäli käsittelet työssäsi pakkaamattomia elintarvikkeita ja työskentelet kahviloissa, ravintolassa tai liikennemyymälässä.

Mikäli sinulla ei ole vielä hygieniapassia, tarjoamme sinulle mahdollisuuden suorittaa sellaisen. Hygieniapassi täytyy hankkia kolmen kuukauden sisällä työn aloittamisesta.

Anniskelupassin tarvitset, mikäli työhösi kuuluu itsenäistä anniskelutyötä esimerkiksi pubeissamme. Myös anniskelupassin suorittaminen onnistuu yhteistyökumppanimme kautta.

Ravintola-alan koulutus on sinulle eduksi (esim. kokki, tarjoilija), mutta emme edellytä sitä. Tärkeintä meille on aito kiinnostus ruokaa, juomaa ja hyvää palvelua kohtaan.

Lisätietoja saat tarvittaessa rekrytoinnistamme: rekrytointi.pirkanmaa@sok.fi

 

PYSY MUKANA ARJESSAMME

#pokkaajasydäntä