Tampereen Sokoksen uudistaminen alkaa

Hämeenkadun Sokos on ollut ikoninen osa katukuvaa ja elänyt meidän pirkanmaalaisten mukana liki viisikymmentä vuotta. Nyt tätä kaikkien tuntemaa liikepaikkaa lähdetään uudistamaan yhdessä sinun, muiden asiakkaidemme ja sokoslaisten kanssa. Taikasauvaa näytetään niin osastoille, ravintoloille kuin ruokakaupallekin. Ajantasaisen tiedon muutosmatkan etenemisestä löydät tältä

Uudistuksen suunnitellaan näkyvän jo kesän korvalla

Tulevaisuuden Sokos tarkoittaa asiakkaillemme kokonaispalvelutarjooman uudistumista kerros kerrokselta aina katolle asti. Koko liikepaikan palvelut kehitetään monikanavaisuutta hyödyntäen keskustassa asuvien ja asioivien tarpeisiin. Valokeilassa nähdään helppous, yllätyksellisyys, inspiraatio ja kohtaamiset.

Muutostyöt on tarkoitus aloittaa kesällä 2022 käyttötavaraosastoilta sekä ravintoloista. Suunnitteilla on myös ruokakaupan konseptin vaihtuminen Sokos Herkusta Prismaksi, mahdollisesti vuoden 2023 aikana.

Muodin ja kauneuden palvelut komistuvat

Muodin ja kauneuden valikoima tuodaan uusien osastokokonaisuuksien myötä esille entistä houkuttelevammin ja helpommin. Samoin viime kesänä Sokokselle avattu Rekin pop-up esimerkittää hyvin tulevaisuuden tahtotilaa uudenlaisten muotipalveluiden tarjoamisesta.

Prisman myötä koko Sokoksen käyttötavaravalikoima kasvaa esimerkiksi pienten kodinkoneiden osalta. Samalla yksinoikeudella Prismoissa myytävät tuotteet tulevat myös keskusta-asioijien saataville.

Prisma tietää keskustan edullisinta ruokakoria ja valtavinta valikoimaa

Suunnitteilla oleva Suomen ensimmäinen suurkaupungin ytimeen sijoittuva hypermarket mullistaa Tampereen keskustan ruokakauppamarkkinan ylivoimaisen isolla ja inspiroivalla valikoimallaan. Lisäksi Prisma tarkoittaa asiakkaille keskustan halvimpia hintoja.

Prisma-konseptia tullaan venyttämään Sokoksen uniikkiin toimintaympäristöön. Esimerkiksi joulukuussa 2020 avatusta Pirkkalan Prismasta löytyy pirkanmaalaisista huippuosaajista koostuva ruokamaailma: tarjolla on Kalaherkut Nygrenin, Siipiweikkojen ja Sitkon suosikkiherkkuja.

Hektisen arjen helpottaminen ja herkullistaminen tulee olemaan tärkeä teemamme, ja heti valmiin ruoan ja takeawayn valikoimassa tullaankin laittamaan suuri vaihde silmään. Sokos Herkun viitoittamasta asiantuntevasta palvelusta ja kattavasta palvelutiskistä pidetään visusti kiinni jatkossakin.

Kiitos kaikille toivesivulla vastanneille!

Asiakastoiveita uudistuvaan Sokokseen kerättiin erillisellä toivesivulla teema ja osasto kerrallaan koko kevät. Toiveita sai jättää niin Sokoksen ravintoloihin, shop-in-shop-kumppaneihin, käyttötavaravalikoimaan, muotiin ja kauneuteen kuin alakertaan avautuvan Prisman ruokatarjoomaankin. Innokkaista sokoslaisista koostuva raati käy toiveita parhaillaan läpi. Seuraa somekanaviamme, niin kuulet ensimmäisenä tulevista uudistuksista!