Ystävänpäivätunnelmaa Omassa Kaupassa


26.1.2016

S-market Sastamalassa asiakkaat hurmataan sydämellisellä palvelulla ja kattavalla valikoimalla. Ystävänpäivän lähestyessä myymälässä vallitsee suorastaan romanttinen tunnelma.

– Totta kai me pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme niin ideoita ystävänpäivän viettoon kuin ainekset ideoiden toteuttamiseen, marketpäällikkö Tarja Simonen kertoo hymyillen. – Jaamme muun muassa erilaisia reseptejä helpottamaan ystävänpäivän aterian tai leivonnaisten valmistusta ja kaikki reseptien tuotteet löytyvät luonnollisesti valikoimastamme.

S-market Sastamalassa on tarjolla paljon ihania paikallisia tuotteita, jotka ovat sellaisenaankin sopivia ystävänpäivälahjaksi. Myös perinteiset suklaat ja kukat ovat näyttävästi esillä. – Muita varmoja lahjavalintoja ovat kassoilta ostettavat lahjakortit ja Veikkauksen ystävänpäiväarvat, Tarja ennustaa. – Ja jos haluat ilahduttaa tuntematonta ystävää, niin kauppareissulla on helppo osallistua vaikka SPR:n lipaskeräykseen.

14. helmikuuta myös marketpäällikön arki poikkeaa hieman tavallisesta. – Tarjoan perinteisesti henkilökunnalle kahvit ja vietän myös vapaa-ajalla tavallista enemmän aikaa ystävien seurassa, Tarja paljastaa. Ystäviä kannattaa kuitenkin muistaa muulloinkin ja Tarjalla onkin tähän varsin yksinkertainen keino. – Minulle ystävänpäivä on vuoden jokainen päivä!