World Luxury Hotel Awards -tunnustuksia Sokos Hotelleille


26.10.2015

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone palkittiin Euroopan parhaana kaupunkihotellina, Solo Sokos Hotel Paviljonki sai kaksi tunnustusta

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuoneelle on myönnetty World Luxury Hotel Awards -tunnustus Euroopan parhaana kaupunkihotellina. Tunnustus myönnettiin lauantaina World Luxury Hotel Awards -gaalassa Hongkongissa. Jyväskyläläinen Solo Sokos Hotel Paviljonki palkittiin sekä Suomen parhaana Luxury- että Luxury Design -hotellina.

World Luxury Hotel Awards myöntää vuosittain tunnustuksia maittain, maanosittain ja maailmanlaajuisesti. Järjestö palkitsee ansioituneita luksushotelleja, jotka kykenevät erinomaiseen palvelutasoon.

Suomen maakohtaisessa sarjassa jyväskyläläinen Solo Sokos Hotel Paviljonki sai sekä parhaan Luxury- että parhaan Luxury Design -hotellin tittelit. Kilpailuun pääsee mukaan vain hotelleja, jotka ovat jo osoittaneet niin erinomaisuutta asiakaspalvelussa kuin huipputasoa hotellin puitteissakin.

Hotellinjohtajat Jani Ruponen Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuoneelta ja Hannu Nirkkonen Solo Sokos Hotel Paviljongista kävivät noutamassa palkinnot Hongkongissa lauantaina.

”Upea tunne! Oli hienoa jo olla ehdolla, emmekä osanneet odottaa näin mahtavaa tunnustusta”, iloitsee hotellinjohtaja Jani Ruponen. ”Nämä uusimmat palkinnot osoittavat, että Solo-hotelliemme uniikit liikeideat ja erinomaisuuteen tähtäävä palvelu todellakin toimivat.”

”Kansainvälisen palkinnon saaminen lämmittää mieltä. Henkilökuntamme on tehnyt poikkeuksetta loistavaa työtä hotellin avautumisesta lähtien”, sanoo Hannu Nirkkonen Paviljongista.

Molemmat hotellit ovat saaneet useita tunnustuksia äskettäin. Solo Sokos Hotel Paviljonki oli kolmas Trip Advisorin Travellers’ Choice -listalla Suomessa vuonna 2014, sekä seitsemänneksi paras vuonna 2015. Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone nousi Trip Advisorin Suomen Top 10 -joukkoon tänä vuonna. Hotelli Paviljonki on myös kerännyt Sokos Hotels -ketjun parhaat asiakastyytyväisyyspisteet jo kolmena perättäisenä vuonna.

Suomen parhaana liikemieshotellina palkittiin Helsingin Crowne Plaza ja historiallisena hotellina Porvoon Pariisin Ville.

Vuodesta 2006 lähtien järjestetty World Hotel Luxury Awards on maailmanlaajuisesti arvostetuimpia hotellialan tunnustuksia. Voittajat valitaan vuosittain yli 1000 hotellin ja lomakohteen joukosta. Kilpailuun valittavien hotellien ja lomakohteiden odotetaan täyttävän kriteerit erinomaisista puitteista ja palvelun huippuosaamisesta. World Luxury Hotel Awards -tunnustukset perustuvat hotellivieraiden antamiin ääniin, ja ne myöntää samanniminen maailmanlaajuinen järjestö.

http://www.luxuryhotelawards.com/winners/2015-hotel-awards

www.sokoshotels.fi

 

Lisätietoja:

Pertti Timonen, toimialajohtaja, Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone, pertti.timonen@sok.fi  puh.0500 658 810

Hannu Nirkkonen, hotellinjohtaja, Solo Sokos Hotel Paviljonki, hannu.nirkkonen@sok.fi, puh. 050 364 0249

Peter Jung, SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan kehitysjohtaja, peter.jung@sok.fi, puh. 0400 755 845

 

SOKOS HOTELS
Sokos Hotels on Suomen kattavin hotelliketju, johon kuuluu yli 50 hotellia Suomessa, Tallinnassa ja Pietarissa. Hotellit sijaitsevat kaupunkien keskustoissa tai keskellä vapaa-ajan kohteita. Laadukkaan majoituksen lisäksi Sokos Hotellit tarjoavat monipuolisia tapahtuma- ja ravintolapalveluita. Sokos Hotels on jakaantunut kolmeen hotellityyppiin; Break-, Original- ja Solo by Sokos Hotelleihin ollakseen yksilöllinen monille.

Sokos Hotels on Suomen arvostetuin (Markkinointi&Mainonta ja Taloustutkimus / Brändien arvostus 2014), Suomen luotetuin (Valitut Palat / Luotetuin Merkki -tutkimus 2014) ja Suomen vastuullisin hotelliketju (Sustainable Brand Index 2015).