Villiinnytään Kivenheiton Villiklubi-illoissa – Pirkanmaan Osuuskauppa mukana Jotta kukaan ei jäisi yksin -hankkeessa


4.6.2019

Kuukausittain kortteliravintola Kivenheitossa järjestetään Villiklubi-ilta Kehitys-vammaisten Palvelusäätiön, Setlementti Tampereen ja Tampereen Kaupunkilähetyksen yhteistyönä. Villiklubi tarjoaa erityistä tukea tarvitseville mahdollisuuden osallistua normaaliin ravintolailtaan.

Pirkanmaan Osuuskauppa on mukana Jotta kukaan ei jäisi yksin -hankkeessa. Hanke on Voimavirran, joka on osa tamperelaisen Setlementti Tampere ry:n kansalaistoiminta- ja vertaistukityötä. Hankkeen tavoitteena on vähentää erityistä tukea tarvitsevien yksinäisyyttä. Voimavirta mahdollistaa erityistä tukeva tarvitseville nuorille tekemistä vapaa-ajalle, vertaistukea vanhemmille ja muun muassa hienon mahdollisuuden tehdä vapaaehtoistyötä kohderyh­män nuorten parissa.

Ravintola Kivenheiton ravintolapäällikkö Nina Nevalainen kertoo, että ravintolassa Villiklubi-illat ovat olleet suosittuja. – Klubi-illat on otettu hyvin vastaan ja porukka on nauttinut hyvästä menosta, hän summaa.

Esimerkiksi torstaina 21.2. Villiklubin tun­nelma oli katossa, kun musiikista vastasi DJ Janne Laurila. Yleisöstä mm. Jon Mattsson, Tomi Mäkipää ja Iina Lumiala tykkäsivät esiintyjistä. Hyvä musiikki raikasi koko illan ja yleisö eläytyi täysillä. Helmikuun Villis oli menestys ja yleisö oli jälleen kerran fantastisesti mukana.

Villiklubi-iltoihin ovat aivan kaikki tervetulleita, joten kannattaa tulla kuuntelemaan ja koh­taamaan uusia ystäviä. Voit laulaa karaokea ja nauttia musiikista ja tunnelmasta vain kivenheiton päässä Tampereen keskustasta!