Viialalaiset pääsevät nauttimaan vastapaistetusta pullasta ja yli 2000 uudesta tuotteesta juhannusviikolla


25.4.2019

Kalusteet kaipaavat jo uudistusta ja tilat ovat käyneet ahtaaksi 2006 avatussa S-market Viialassa, minkä vuoksi valikoimaakaan ei ole enää voitu laajentaa. Tähän saadaan muutos ja nyt harjakorkeuteen yltänyt myymälä avataan uudistettuna juhannusviikolla. Kaupan koko ilme uudistuu freesimmäksi ja asiointisujuvuutta parannetaan. Eron tulee huomaamaan!

– Ryhdyttiin tuumasta toimeen, kun tarjoutui mahdollisuus ostaa Akaan kaupungilta naapuritontti. S-market laajenee myyntipinta-alaltaan 740 neliömetristä 1200 neliöön, marketpäällikkö Jani Svensberg kertoo.

Viialalaisille yli 2000 uutta tuotetta

– Tilanpuute on kiusannut asiakkaita ja meitä, koska ei olla voitu laajentaa valikoimaa toivotulla tavalla. Nyt saadaan muutos, Jani iloitsee. Asiakkaat tulevat kohtaaman herkullisen vastapaistetun pullan tuoksun, joka leijailee uudesta paistopisteestä.

– Hedelmä- ja vihannesosasto laajenee niin paljon, että vähän jo hirvitti kun kalusteet saapuivat, Jani paljastaa. Kylmässä myytäviä tuotteita ja pakasteita on jatkossa entistä enemmän. Viialalaiset saavat myös mukavan lisän käyttötavaravalikoimaan, esimerkiksi kosmetiikkaa ja villalankoja.  – Niin ja autoilutuotteita, kuten skrapa, jos tulee takatalvi, Jani virnistää.

Valikoiman lisäksi vastuullisuusasiat ovat asiakkaille entistä tärkeämpiä. S-market saa uudet ovelliset kylmäkalusteet, jolloin uusi S-market säästää energiaa 250 MWh eli kylmäkalusteiden osalta energiankulutus on puolet entiseen verrattuna.

Apteekki ja Nosto-automaatti mukana kauppareissulla

Viialan apteekki muuttaa kadun toiselta puolelta S-marketin yhteyteen ja uudeksi palveluksi tulee myös Nosto-automaatti.

Arki helpottuu, kun useamman asian voi hoitaa samalla reissulla.  – Moni meistä tunnistaa hektisen arjen haasteen. Toisille taas liikkuminen paikasta toiseen on hankalaa, Jani listaa.

Asiakastyytyväisyys on meille ykkösjuttu

Kesällä Viialan tiimissä on parisenkymmentä henkeä ja asiakas on ykkönen!

– Ollaan vedetty rauta kuumana koko ajan. Ei ole aina ollu kovin hauskaa, kun tekemistä on niin paljon. Mutta on me naurettukin! Ärräpäitä on lentänyt ja roisiakin huumoria. Odotetaan innolla uudistusten valmistumista, Jani intoilee.