Vihreän kortin juhlaa koko loppuviikko


Syksy on täällä taas – ja niin myös Pirkanmaan Prismojen Asiakasomistajapäivät! Saat S-Etukortilla keskiviikosta sunnuntaihin 15.–19.9. jopa –15 % käyttötavaratuotteista.

12.9.2021

Syksy on täällä taas – ja niin myös Pirkanmaan Prismojen Asiakasomistajapäivät! Saat S-Etukortilla keskiviikosta sunnuntaihin 15.–19.9. jopa –15 % käyttötavaratuotteista.

Kaipaako kotisi sisustus uutta ilmettä tai kodinkoneesi uusimista? Nyt kannattaa keskittää kaikki syksyn hankinnat Prismaan. Pirkanmaan Prismojen Asiakasomistajapäivillä saat nimittäin S-Etukortilla käyttötavaroista jopa 15 % alennusta.

Tarjolla on valtava valikoima tuotteita keittiötarvikkeista kodintekstiileihin ja kotiteattereista konsolipeleihin. Samalla voi päivittää myös syksyn liikunta- ja urheiluvälineet sekä ulkoiluun sopivat vaatteet ja varusteet.

Tervetuloa ostoksille!

Edut ovat voimassa Pirkanmaan Osuuskaupan Prismoissa 15.–19.9.2021.

Saat S-Etukortilla 15 % näistä tuoteryhmistä:

Autoilutuotteet, jalkineet, kasvomaskit, keittiötarvikkeet, kirjat, paperi- ja toimistotarvikkeet, kodintarvikkeet, kodintekstiilit, kukat, elektroniikka, kuten kuulokkeet, kaiuttimet, puhelin- ja elektroniikkatarvikkeet, kamerat, navigointilaitteet, tulostimet, näytöt, kotiteatterit ja digiboxit, laukut, lelut ja pelit, liikunta- ja urheiluvälineet, musiikki, elokuvat, pc- ja konsolipelit sekä -tarvikkeet, pienet kodinkoneet kuten kahvinkeittimet, leivänpaahtimet, imurit, hiustenkuivaajat ja partakoneet, piha- ja puutarhatuotteet, pyöräilytarvikkeet, rakentamisen ja remontoinnin tuotteet, sisustustuotteet, vaatteet ja asusteet sekä valaisimet, lamput, paristot ja taskulamput.

Saat S-Etukortilla 5 % näistä tuoteryhmistä:

Polkupyörät, puhelimet ja televisiot, pelikonsolit, tabletit, tietokoneet, isot kodinkoneet, kuten jää-, viileä- ja kylmäkaapit sekä pakastimet, liedet, uunit, liesituulettimet, pesukoneet ja kuivausrummut, piharakennukset, kylpytynnyrit ja porealtaat sekä raskas rauta, kuten teräs-, sementti-, betonivalu- ja tiilituotteet, puutavara, rakennuslevyt, huovat ja eristeet.

*Alennus ei koske päivittäistavaroita, kosmetiikkaa, luontais- ja hygieniatuotteita, kynttilöitä, siivousvälineitä ja -tarvikkeita, pakastus- ja alumiinivuokia, wc- ja talouspapereita, sanoma- ja aikakauslehtiä, postimerkkejä, puhelin- ja dataliittymiä, lahjakortteja, urheiluravinteita, kuljetus- ja asennuspalveluita, tilaus- ja toimitusmyyntituotteita, oheispalvelutuotteita, kuten Veikkaus, arvat, Toto ja bussikortin lataus tai digitaalisia lataustuotteita, kuten Microsoft- ja PS-lataussetelit.

Liittyessäsi asiakasomistajaksi maksat osuuskaupan osuusmaksun (100 euroa). Voit maksaa maksun kerralla tai voit maksaa 20 euroa, jolloin loppuosa maksetaan ostoksistasi kertyvällä Bonuksella 24 kuukauden kuluessa.

 Bonus alkaa kertyä yleisimmin 50 euron kuukausiostoksilla. Asiakasomistajaksi liittymisen aikana antamasi ja asiakkuutesi aikana kertyneet tiedot tallentuvat S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin. Lisätietoa asiakasomistajuudesta saat osoitteesta: S-kanava.fi tai puhelimitse asiakasomistajapalvelusta, ma–to 9–20 ja pe 9–18, p. 010 76 5858 (0,084 €/min).