Vihreä kortti tuo joulun


Joulu on jo ovella ja niin ovat myös Prisman Asiakasomistajapäivät. Se tarkoittaa, että saat S-Etukortilla keskiviikosta sunnuntaihin 9.–13.12. jopa –15 % käyttötavaratuotteista!

7.12.2020

Vihreä kortti on paras joulukortti. Se palkitsee sinut Prismoissa tekemistäsi ostoksista jopa –15 % alennuksella käyttötavaroista. Asiakasomistajapäivät myös verkkokaupassa prisma.fi

Nyt siis joulun hankinnat kannattaa keskittää Prismaan. Säästät paitsi rahaa myös itseäsi, sillä saman katon alta löytyy kaikki mitä tarvitset niin arkeen kuin juhlaankin. Tarjolla on valtava valikoima tuotteita kengistä kirjoihin, vaatteista valaisimiin, peleistä puhelimiin ja pienkoneisiin. Olitpa ostamassa sitten itsellesi tai lahjaksi, meiltä saat ja vieläpä asiakasomistajan alennushintaan!

Saat S-Etukortilla -15 % näistä tuoteryhmistä:

Autoilutuotteet, jalkineet, keittiötarvikkeet, kirjat, paperi- ja toimistotarvikkeet, kodintarvikkeet, kodintekstiilit, kukat, elektroniikkalaitteet kuten kuulokkeet, kaiuttimet, puhelin- ja elektroniikkatarvikkeet, kamerat, navigointilaitteet, tulostimet, näytöt, kotiteatterit ja digiboxit, laukut, lelut ja pelit, liikunta- ja urheiluvälineet, musiikki, elokuvat, pc- ja konsolipelit sekä -tarvikkeet, pienet kodinkoneet kuten kahvinkeittimet, leivänpaahtimet, imurit, hiustenkuivaajat ja partakoneet, piha- ja puutarhatuotteet, polkupyörät ja pyöräilytarvikkeet, rakentamisen ja remontoinnin tuotteet, sisustustuotteet, vaatteet ja asusteet sekä valaisimet, lamput, paristot ja taskulamput.

Saat S-Etukortilla -5 % näistä tuoteryhmistä:

Puhelimet ja televisiot, pelikonsolit, tabletit, tietokoneet, isot kodinkoneet kuten jää-, viileä- ja kylmäkaapit sekä pakastimet, liedet, uunit, liesituulettimet, pesukoneet ja kuivausrummut, piharakennukset, kylpytynnyrit ja porealtaat sekä raskas rauta kuten teräkset, sementti-, betonivalu- ja tiilituotteet, puutavara, rakennuslevyt, huovat ja eristeet.

Alennus ei koske päivittäistavaroita, kosmetiikkaa, luontais- ja hygieniatuotteita, siivousvälineitä ja -tarvikkeita, pakastus- ja alumiinivuokia, wc- ja talouspapereita, sanoma- ja aikakauslehtiä, postimerkkejä, puhelin- ja dataliittymiä, lahjakortteja, urheiluravinteita, kuljetusja asennuspalveluita, tilaus- ja toimitusmyyntituotteita eikä oheispalvelutuotteita, kuten Veikkaus, arvat, Toto, bussikortti-lataus, digitaaliset lataustuotteet (esimerkiksi Microsoft- ja PS-lataussetelit).

Asiakasomistajaksi liittyminen:

Asiakasomistajaksi liityttäessä maksetaan osuuskaupan osuusmaksu (100 €). Sen voi maksaa kerralla kokonaan, tai liityttäessä 20 €, jolloin loppu osa maksetaan kertyvällä Bonuksella 24 kk:n kuluessa. Bonus alkaa kertyä yleisimmin 50 euron kuukausiostoilla. Asiakasomistajaksi liityttäessä annettavat ja asiakkuuden aikana kertyneet tiedot tallennetaan S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin. Lisätietoa asiakasomistajuudesta saa osoitteesta: S-kanava.fi tai puhelimitse asiakasomistajapalvelusta, ma-to 9-20 ja pe 9-18, p. 010 76 5858 (0,084 €/min).