Varaa omatoimimatkasi netistä


7.11.2008

Kaupungin vilinää, etelän aurinkoa vai kaukomaan eksotiikkaa? Asiakasomistajilla on nyt varaa valita, missä viettää lomansa. Bonusta kerryttävä matkatarjonta on koottu S-kanavan matkat-sivuille osoitteeseen www.s-kanava.fi/matkat.

Asiakasomistajat saavat Bonusta S-ryhmän valtakunnallisen yhteistyökumppanin Arean tuottamista ja välittämistä matkoista, jotka esitellään S-kanavan matkat-kampanjasivustolla. Matkavalikoimassa on myös Aurinkomatkojen matkoja. Bonusta kerryttäviä matkoja ei voi ostaa suoraan Arean nettisivuilta eikä Aurinkomatkoilta.

Valinnanvaraa löytyy

Varausjärjestelmästä löytyy tuhansia hotelleja ja satoja lentoyhtiöitä. Osa hotellikuvauksista on englanninkielisiä. Area suosittelee -matkapaketit ovat Arean asiantuntijoiden valitsemia hotelleja, joissa on hyvä hinta-laatu-suhde ja jotka sijaitsevat hyvillä paikoilla. Varausjärjestelmästä paketit löytyvät osittain suomenkielellä.

Matkan lähtöpaikaksi voi valita Helsingin, Joensuun, Jyväskylän, Kajaanin, Kemi/Tornion, Kokkola/Pietarsaaren, Kuopion, Kuusamon, Oulun, Porin, Rovaniemen, Savonlinnan, Seinäjoen, Tampereen, Turun tai Vaasan.

Bonusta koko paketista

Bonusta myönnetään kaikista Matkatoimisto Oy Arean myymistä ja välittämistä www.s-kanava.fi/matkat -sivustolla olevista matkapaketeista, ellei toisin mainita. Bonusta kertyy koko matkapaketin hinnasta. Arean palvelu- ja toimistomaksut eivät kerrytä Bonusta.

Bonusta kerryttäviä matkoja voi varata myös puhelimitse S-ryhmän Area-asiakaspalvelusta p. 010 818 9110 sekä Arean Tampereen matkamyymälästä: Area Tampere (Sokos), Hämeenkatu 21, ma-pe klo 9-18, la 10-15.