Valtteina tuoreus ja palvelu – tervetuloa Oma keittiöön


27.1.2019

Oma keittiö -palvelutiskistä löydät kattavan valikoiman tuoreita raaka-aineita kuten kaloja ja lihoja sekä herkullisia valmiita ruokia. Me haluamme auttaa sinua kaikessa ruokaan liittyvässä ja tehdä arjestasi ja juhlastasi hieman helpompaa ja herkullisempaa!

Oma keittiössä valmistetaan päivittäin ruokaa omilla resepteillä. Haluamme tarjota asiakkaillemme uusia ideoita ja raikkaita vaihtoehtoja, joten uusia tuotteita kehitellään jatkuvasti. Raikkaat ja ravitsevat salaatit ovat yksi valikoimamme kulmakivistä, minkä lisäksi tarjoamme herkullisia lämpimiä ruokia sekä raaka-aineet ja vinkit kotikeittiön kokkaukseen. Monipuolisesta valikoimastamme löydätkin varmasti oman suosikkisi käden käänteessä.

Oma keittiön tiskissä on aina kattava valikoima tuoretta, laadukasta ja vastuullisesti pyydettyä kalaa. Kalakantojen kestävyyttä tarkkaillaan jatkuvasti ja pyydystysvälineet sekä alueet on tarkkaan määritelty. Tuoreus ja laatu on ensiarvoisen tärkeää ja jäljitettävyys on Oma keittiössä aina kunnossa.

Prisma Kalevan Oma keittiössä työskentelee todellinen kalaosaaja. Pekka Hirvilammi tuntee kalat, neuvoo niiden valmistuksessa ja vinkkaa parhaat lisukkeet. – Valikoima vaihtelee säiden ja sesongin mukaan, joten suosittelemme mielellämme uutuuksia ja päivän erikoisuuksia, Pekka kertoo ja jatkaa: – Tammi-helmikuussa madeaika on parhaimmillaan, joten madesoppavinkkejä jaetaan ahkerasti.

Asiakaspalvelu ja asiantuntemuksen jakaminen on Oma keittiössä avainasemassa. – On hienoa, kun voi auttaa asiakasta onnistumaan, Pekka iloitsee. – Parasta on, kun olen alusta asti neuvonut kalan valmistuksessa ja asiakas seuraavalla kauppareissulla kertoo onnistuneensa.

Oma keittiöstä nappaat kalojen lisäksi ostoskoriin myös lämpimät lisukkeet ja salaatit sekä jälkiruoat. Valmista siis kala ammattilaisen ohjein, kata pöytään yhdessä valitut lisukkeet ja herkullinen ateriakokonaisuus on valmis. – Oma keittiön tiskille kannattaa rohkeasti tulla juttelemaan, olemme täällä helpottaaksemme arkeasi, Pekka vinkkaa.

 

PEKAN RAPEA KALAFILEE

1. Valitse tarjolla oleva vaalea kalafilee sesongin mukaan.

2. Leivitä filee vehnäjauhoissa ja paista kala rapeaksi voi-öljyseoksessa kuumalla pannulla.

3. Mausta ripauksella suolaa. Huomioi, että vaaleaa kalaa tulee varoa maustamasta liikaa, jotta kalan hento maku ei peity.

3. Tarjoa rapea kalafilee keitettyjen perunoiden sekä kermaviilikastikkeen kera.

 

Kermaviilikastike

Ainekset:

• Kermaviiliä

• Tilliä

• Sitruunamehua

• Sinappia

• Suolaa ja sokeria

• Musta- tai valkopippuria

 

Valmistus:
Hienonna tilli ja purista sitruunamehu. Lisää kermaviili, tilli, sitruunamehu ja sinappi kulhoon ja sekoita. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää mausteita ja sinappia ensin maltillisesti, maista ja lisää oman maun mukaan.

Oma keittiöt palvelevat seuraavissa yksiköissämme: Prisma Ideapark, Prisma Kaleva, Prisma Kangasala, Prisma Koivistonkylä, Prisma Lielahti, Prisma Linnainmaa, Prisma Nokia, S-market Hervanta, S-market Kangasala, S-market Kaukajärvi, S-market Lempäälä, S-market Pirkkala, S-market Sastamala, S-market Valkeakoski, S-market Ylöjärvi.