Uusia makuja matkan varrella


7.11.2008

Tuoreessa à la Carte -ruokalistassa on kokonaan uusia annoksia, mutta myös monia pidettyjä ja tuttuja. Annosten kehittämisessä on otettu huomioon asiakkailta saatuja palautteita ja toiveita.

Uutuuksia on niin liha-, kana-, kala- kuin kasvisruoissa, salaateissa sekä tietysti lasten annoksissa. Lisäksi isommille lapsille on tarjolla lastenannoksia runsaammat junior-annokset.

Myös kevyempää ruokavaliota noudattaville on uudella listalla annosvaihtoehtoja, esimerkiksi erilaiset ruukut ja broiler-annokset.

ABC-pizza sai kaverikseen pannupizzan

ABC-pizzan kaikista listalla olevista vaihtoehdoista saa nyt myös pannupizzan. Pizzalistalta löytyy runsaasti vaihtoehtoja niin perinteisen pizzan kuin eksoottisemmankin ystäville.

Myös ABC-Burgerin hampurilaiset ja hampurilaisateriat ovat saaneet uusia makuja – sinappisesta pekonista aromaattiseen valkosipulihampurilaiseen. Lisäksi pikkunälkään voi nauttia dippaillen sipulirenkaita tai paneroituja kananfileitä.

Tutustu uuteen listaan

ABC-liikennemyymälöiden ruokalistoihin pääset tutustumaan osoitteessa www.abcasemat.fi. Pääset sinne suoraan myös alla olevasta linkistä.

Tervetuloa paikan päälle maistelemaan uusia makuja!