Uusi Sale Tampella palvelee asiakkaitaan 9.7. alkaen


7.7.2015

Pirkanmaan Osuuskaupan uusin Sale-myymälä avaa ovensa torstaina 9.7. kello 10. Sale sijaitsee Tampellan Keskustornissa osoitteessa Tampellan Esplanadi 11. Avajaispäivänä asiakkaille on tarjolla kakkukahvit, tuotemaistiaisia sekä tietysti hyviä avajaisetuja. Paikalla on myös Pirkanmaan Osuuskaupan palveluneuvoja opastamassa asiakasomistajuus- ja S-Pankkiasioissa. Viikonlopun aikana on myös mahdollisuus osallistua Sale-tuotekassien arvontaan.

Myyntipinta-alaltaan 250-neliöinen Sale Tampella valmistautuu palvelemaan asiakkaitaan laajoilla aukioloajoilla: ma–pe 7–22, la 8–22 ja su 11–22. Asiakkaiden apuna toimii ystävällinen ja ammattitaitoinen 10 hengen tiimi Sale-päällikkö Sanna Viitaniemen johdolla.

 

Uudesta Sale Tampellasta saa nopeasti ja vaivattomasti mukaan kaiken tarvittavan

Sale Tampella tarjoaa alueen asukkaille edullisen ja monipuolisen 4000 päivittäistavaratuotteen valikoiman mm. paikallisten leipomoiden irtoleipomotuotteita, tuoreita hedelmiä, vihanneksia ja lihaa. Saleen tulee myös hyvä valikoima valmisruokia ja nopeaa syötävää. Sokos Ravintola Herkun HerkkuHetki-tuotteista valikoimaan kuuluvat täytetyt patongit sekä herkulliset salaatit. Myymälässä on myös kahviautomaatti helpottamassa arjen eväiden mukaan ottamista.

– Tuotevalikoiman suunnittelussa on huomioitu alueen asiakaskunta – asukkaat, ohikulkijat, alueen työntekijät –, kertoo Sale-ryhmäpäällikkö Sami Hieta-aro. Tuotevalikoimaa kehitetään jatkuvasti asiakaskunnan toiveiden mukaan. – Asiakkaat arvostavat lähellä sijaitsevaa myymälää, josta voi edullisesti, nopeasti ja vaivattomasti hankkia kaiken tarvittavan, Hieta-aro jatkaa.

Sale Tampellan tiimi Sanna Viitaniemen johdolla toivottaa sinut tervetulleeksi uuteen Omaan Kauppaan. Tervetuloa!­

 

Lisätietoja:
Sale- ja S-market-ryhmäpäällikkö Sami Hieta-aro, 010 7670085
Sale Tampellan päällikkö Sanna Viitaniemi, 010 76 72272