Uusi Sale Sorva parantaa Nokian palvelutarjontaa


2.6.2014

Salesta saa kätevästi kaiken päivittäiseen ruoanlaittoon

Sale Sorvan avajaisia vietetään tiistaina 3.6. klo 9.00 osoitteessa Sorvantie 21, 37120 Nokia. Avajaisissa on luvassa kakkukahvit ja avajaistarjoukset ovat voimassa tiistaista torstaihin.

Uusi myymälä sijaitsee aivan valtatie 12:n varrella, joten se on kätevä ostopaikka sekä alueen asukkaille että ohikulkevalle liikenteelle. Kokonaisneliöitä on 562 ja myyntineliöitä alle 400, eli Sale tulee palvelemaan asiakkaita laajoilla aukioloajoilla ma–la 8–21 ja su 11–21.

Kaikki päivittäiseen ruoanlaittoon hyvällä palvelulla höystettynä

Sale Sorva on valoisa ja nykyaikainen myymälä, jossa ympäristöasiat on huomioitu mm. ovellisilla ja energiatehokkailla kylmäkalusteilla.  Asiakkaita palvelee kahdeksan hengen tiimi myymäläpäällikkö Minna Honkalan johdolla.  – Meillä on täällä hyvä porukka kokeneita asiakaspalvelijoita, tuore myymäläpäällikkö hymyilee.

Asiakas löytää Sale Sorvasta kaiken tarvittavan päivittäiseen ruoanlaittoon, sillä myymälässä on osuva valikoima peruselintarvikkeita sekä päivittäisiä käyttötavaroita.
– Ohikulkijat voivat poiketa kätevästi ruokaostoksille tai napata take away -tuotteita matkaevääksi. Sale Sorvasta kannattaa hakea myös kesäherkut ja grillausta varten kaasua, joka tulee myyntiin juhannukseen mennessä, Honkala kertoo. Myymälä tarjoaa myös Veikkauksen palveluita.

Enää ei tarvitse lähteä ruokakauppaan keskustaan

Sale Sorva on Pirkanmaan Osuuskaupan neljäs ruokakauppa Nokialla. Sale ABC Kolmenkulma, S-market Nokia ja S-market Myllyhaka palvelevat nokialaisia edelleen.
– Lähialueen asukkaiden ei kuitenkaan enää tarvitse lähteä ruokakauppaan keskustaan, vaan ostokset voi tehdä kätevästi Sale Sorvassa, ryhmäpäällikkö Anna Mari Koutroukides iloitsee. – Toki suuremmilla ostoksilla voi edelleen käydä S-marketeissa, hän jatkaa.