Uusi Sale Sorva avattiin Nokialle


2.6.2014

Salesta saa kätevästi kaiken päivittäiseen ruoanlaittoon

Sale Sorvan avattiin tiistaina 3.6.2014 klo 9.00 osoitteeseen Sorvantie 21, 37120 Nokia. Avajaistarjoukset ovat voimassa tiistaista torstaihin.

Uusi myymälä sijaitsee aivan valtatie 12:n varrella, joten se on kätevä ostopaikka sekä alueen asukkaille että ohikulkevalle liikenteelle. Kokonaisneliöitä on 562 ja myyntineliöitä alle 400, eli Sale tulee palvelemaan asiakkaita laajoilla aukioloajoilla ma–la 8–21 ja su 11–21.

Sale Sorva on Pirkanmaan Osuuskaupan neljäs ruokakauppa Nokialla. Sale ABC Kolmenkulma, S-market Nokia ja S-market Myllyhaka palvelevat nokialaisia edelleen.
– Lähialueen asukkaiden ei kuitenkaan enää tarvitse lähteä ruokakauppaan keskustaan, vaan ostokset voi tehdä kätevästi Sale Sorvassa, ryhmäpäällikkö Anna Mari Koutroukides iloitsee. – Toki suuremmilla ostoksilla voi edelleen käydä S-marketeissa, hän jatkaa.

Kaikki päivittäiseen ruoanlaittoon hyvällä palvelulla höystettynä

Sale Sorva on valoisa ja nykyaikainen myymälä, jossa ympäristöasiat on huomioitu mm. ovellisilla ja energiatehokkailla kylmäkalusteilla.  Asiakkaita palvelee kahdeksan hengen tiimi myymäläpäällikkö Minna Honkalan johdolla. 

Asiakas löytää Sale Sorvasta kaiken tarvittavan päivittäiseen ruoanlaittoon, sillä myymälässä on osuva valikoima peruselintarvikkeita sekä päivittäisiä käyttötavaroita.
– Ohikulkijat voivat poiketa kätevästi ruokaostoksille tai napata take away -tuotteita matkaevääksi. Sale Sorvasta kannattaa hakea myös kesäherkut ja grillausta varten kaasua, joka tulee myyntiin juhannukseen mennessä, Honkala kertoo. Myymälä tarjoaa myös Veikkauksen palveluita.

Avajaisissa oli iloinen tunnelma

– Meillä on täällä hyvä porukka kokeneita asiakaspalvelijoita, tuore myymäläpäällikkö hymyilee. Avajaisissa henkilökunnan  keskuudessa vallitsi rento tunnelma. – Kaikki saatiin valmiiksi hyvissä ajoin. Nukuin viime yönkin hyvin, Minna kertoo. Sale Sorvassa onkin mahtava tiimi. – Henkilökunta tekee töitä hyvin omatoimisesti ja tsekkaa, että kaikki on kunnossa ennen kuin minun tarvitsee edes ohjeistaa, Minna jatkaa tyytyväisenä.

Entä, mitä mieltä asiakkaat ovat uudesta myymälästä?
Hienolta näyttää.
Asumme kahden kilometrin päässä, joten tämä on hyvä pikapistäytymispaikka. Tänne pääsee kätevästi pyörälläkin.
Mukavaa, että saatiin tännekin puolelle Nokiaa oma kauppa.

Tervetuloa ostoksille uuteen Omaan Kauppaan!