Uusi Sale Metsäkylä avataan


23.4.2009

Pirkanmaan Osuuskauppa lisää palvelutarjontaansa Ylöjärvellä avaamalla uuden Salen torstaina 23.4. klo 10 kaupungin pohjoispuolelle Metsäkylän pääväylälle, osoitteeseen Metsäkyläntie 20.

Avauksessa tervehdyssanat lausuvat Ylöjärven kaupunginjohtaja Pentti Sivunen ja Pirkanmaan Osuuskaupan kaupallinen johtaja Jukka Kaikko. Asiakkaille tarjotaan avauksen kunniaksi kakkukahvit kello kuuteen asti illalla.

Osuuskauppa on vuokrannut myymälän liiketilan X-Group Oy:n uudesta kiinteistöstä, joka sijaitsee keskellä kylää risteysalueella. Myyntialaltaan 375 m2 kokoiseen Saleen on helppo poiketa sekä kävellen että autolla; autoileville asiakkaille piha-alueella on noin 50 pysäköintipaikkaa.

Metsäkylän alue on pientalovaltaista aluetta, jossa asuu tällä hetkellä noin 2 500 asukasta. Alueen väestö on kasvanut ja kasvaa edelleen hyvää vauhtia, joten nykyinen palvelutarjonta ei ole enää ollut riittävä asukkaille.

Pirkanmaan Osuuskaupalla on jo tällä hetkellä liiketoimintaa Ylöjärvellä; S-market ja ABC-automaattiasema palvelevat Lähdevainiontiellä sekä Sale Kauraslaaksontiellä. Lisäksi Kauppakeskus Elossa on juuri avattu kauneuden erikoisliike Emotion. Nyt uusi Sale tuo paikallisille asiakasomistajille lähikaupan palvelut Metsäkylään. Osuuskaupan asiakasomistajaperheitä asuu Metsäkylässä noin 600.

Sale työllistää kahdeksan henkilöä ja myymäläpäällikkönä toimii Mervi Humina.

Lisätietoja:

toimitusjohtaja Timo Mäki-Ullakko, puh. 010 767 0070

kaupallinen johtaja Jukka Kaikko, puh. 010 767 0080