Uusi Sale Leinola ja Mikon Leipä tulevat palvelemaan saman katon alla


14.5.2014

Pirkanmaan Osuuskauppa ja Mikon Leipä Oy kehittävät Leinolan alueen palvelutarjontaa. Molemmat tulevat osoitteeseen Orimuskatu 71, 33580 Tampere valmistuvaan kiinteistöön vuokralle. Noin 1500 m²:n kiinteistössä Salen kokonaispinta-ala tulee olemaan noin 500 m². Samassa kiinteistössä tulevat palvelemaan sekä Sale Leinola että Mikon Leivän leipomotoiminnot ja kahvila-myymälä. Mikon Leipä aloittaa toimintansa uudessa kiinteistössä joulukuussa 2014 ja Sale Leinola alkuvuonna 2015.

– Osuuskauppa haluaa tarjota palveluita siellä, missä asiakkaammekin ovat. Leinolan alueelta pienemmät ruokakaupat puuttuvat kokonaan, Sale- ja S-market-ryhmäpäällikkö Kimmo Vuorinen selventää. – Syksyllä tulee täyteen 25 vuotta Mikon Leivän toimintaa tällä alueella. Kahvilassamme käy paljon vakiasiakkaita, Mikon Leipä Oy:n toimitusjohtaja Henri Lehtimäki kertoo.

Kauppareissulla voi poiketa kahville ja pullalle

Sale Leinolasta asiakkaat saavat kaiken tarvitsemansa nopeasti ja helposti. – Salen valikoiman perustana ovat tuoretuotteet ja muut elintarvikkeet. Myymälästä saa myös jokapäiväisiä hygieniatuotteita ja käyttötavarapuolelta arjen perustarvikkeita, Vuorinen kertoo. – Mikon Leivän tuotteet ovat käsintehtyjä ja aina myyntipäivänä leivottuja, Lehtimäki lupaa.

– Nyt kauppareissulla voi poiketa myös kahvilassa, Vuorinen hymyilee.  – Tai käväistä hakemassa tuoreen leivän päälle leikkeleet ja juustot, Lehtimäki nauraa.

Tällä hetkellä Pirkanmaan Osuuskaupalla on 23 Sale-myymälää. Mikon Leivän tuotteita saa muun muassa Tampereen ja ympäristökuntien S-marketeista ja Prismoista.