Uusi S-market Mänttä avataan


3.12.2009

Pirkanmaan Osuuskauppa on rakennuttanut Mänttä-Vilppulan kaupungin Mäntän keskustaan uuden S-marketin osoitteeseen Hallituskatu 25. Uusi S-market avataan joulukauppaa palvelemaan torstaina 3. joulukuuta klo 10. Uuden marketin avauksen suorittavat Pirkanmaan Osuuskaupan toimitusjohtaja Timo Mäki-Ullakko ja Mänttä-Vilppulan kaupunginhallituksen puheenjohtaja Jaakko Vastamäki.

Rakennuksessa on kaksi liiketilaa, joissa on yhteensä noin 2 500 kerrosneliömetriä; uusi S-market on kokonaisalaltaan kaksi kertaa entistä myymälää suurempi. Nykyaikainen ja tilava S-market tuo monipuoliset lähikaupan palvelut Mänttä-Vilppulaan, jossa asuu osuuskaupan asiakasomistajaperheitä noin 2 500. Kaikkiaan alueella asuu noin 6 090 taloutta.

Uusi S-market Mänttä on laajan valikoiman ruokakauppa, jossa mm. tuoretuotevalikoima on entistä monipuolisempi. Marketissa panostetaan myös pysyvästi edulliseen hintatasoon, ostamisen helppouteen ja tuoreuteen. Lisäksi S-Etukortilla saa Bonusta jopa viisi prosenttia.

S-marketin kiinteistössä palvelee myös apteekki, jonka apteekkarina toimii Marja Lehtonen. Apteekin liiketilaan on oma sisäänkäynti Itätorikadulta.

Autoileville asiakkaille piha-alueella on 138 pysäköintipaikkaa. Lisäksi piha-alueelle avataan jo pitkään odotettu ABC-automaattiasema.

Aiemmin alueella toimineen S-marketin työntekijät ovat siirtyneet uuteen avattavaan S-marketiin. Lisäksi S-market työllistää noin viisi uutta henkilöä. Marketpäällikkönä toimii Petra Häkkinen.

Rakennushankkeen arkkitehtina on toiminut Seppo Kangasniemi Oy, ja hankkeen kokonaiskustannukset ovat noin 5,2 miljoonaa euroa.

Lisätietoja:

toimitusjohtaja Timo Mäki-Ullakko, puh. 010 767 0070

kaupallinen johtaja Jukka Kaikko, puh. 010 767 0080