Uusi Pop up Sale Hatanpää palvelee asiakkaita 27.2. alkaen


20.2.2015

Sale Hatanpään vuokrasopimus päättyy ja kiinteistö puretaan. Vanha myymälä suljetaan 23.2.2015. Sale muuttaa uusiin tiloihin 24.–26.2. Uusi väliaikainen Pop up Sale avataan 27.2. vanhan myymälärakennuksen viereen. Kakkukahvit tarjotaan klo 10–18. Tuttu henkilökunta palvelee asiakkaita Pop up -myymälässä Hatanpään valtatien varteen tulevan rakennustyömaan ajan, noin kaksi vuotta. Uusi rakennus valmistuu alkuperäisen Salen tontille.

Sale Hatanpää palvelee alueen asukkaita ja ohikulkijoita

Pinta-alaltaan Pop up Sale tulee olemaan samaa kokoluokkaa kuin nykyinen myymälä.
– Päivittäistavaravalikoima säilyy samansuuruisena, noin 5000 tuotteessa. Yksittäisissä tuoteryhmissä tulemme jopa hieman nostamaan valikoimaa. Muuton yhteydessä myymälän tarjontaa viilataan myös entistäkin osuvammaksi, ryhmäpäällikkö Sami Hieta-aro kertoo.

– Haluamme palvella haastavan tilanteen keskelläkin asiakkaitamme hyvin ja taata Oman Kaupan palvelut, Hieta-aro kertoo. – Saamamme palautteen perusteella olemme onnistuneet valikoimassa. Tarjoamme hyvän perusvalikoiman elintarvikkeita edulliseen hintaan. Myymälässä on myös take away- ja irtoleipomotuotteita, hän jatkaa.

Sale Hatanpää on Pirkanmaan Osuuskaupan vilkkaimpia Sale-myymälöitä, joten palvelut halutaan turvata jatkossakin. Myymälän asiakaskunta koostuu paikallisista asukkaista, mutta paljolti myös ohikulkuliikenteestä ja lähistöllä töissä käyvistä. Sale on siis sloganinsa mukaan Siellä missä sinäkin.

 

Lisätietoja: Sale- ja S-market-ryhmäpäällikkö Sami Hieta-aro, 010 7670085