Uusi Pop up Sale Hatanpää on nyt auki


20.2.2015

Sale Hatanpään purettavan kiinteistön viereen rakennettu, väliaikainen Pop up Sale on nyt auki. Uudessa myymälässä tarjotaan kakkukahvit perjantaina 27.2. klo 10-18. Tuttu henkilökunta palvelee asiakkaita Pop up -myymälässä Hatanpään valtatien varteen tulevan rakennustyömaan ajan, noin kaksi vuotta. Uusi rakennus valmistuu alkuperäisen Salen tontille.

Sale Hatanpää palvelee alueen asukkaita ja ohikulkijoita

Pinta-alaltaan Pop up Sale on samaa kokoluokkaa kuin nykyinen myymälä.
– Päivittäistavaravalikoima säilyy samansuuruisena, noin 5000 tuotteessa. Yksittäisissä tuoteryhmissä nostimme jopa hieman valikoimaa. Muuton yhteydessä myymälän tarjontaa viilattiin myös entistäkin osuvammaksi, ryhmäpäällikkö Sami Hieta-aro kertoo.

– Haluamme palvella haastavan tilanteen keskelläkin asiakkaitamme hyvin ja taata Oman Kaupan palvelut, Hieta-aro kertoo. – Saamamme palautteen perusteella olemme onnistuneet valikoimassa. Tarjoamme hyvän perusvalikoiman elintarvikkeita edulliseen hintaan. Myymälässä on myös take away- ja irtoleipomotuotteita, hän jatkaa.

Sale Hatanpää on Pirkanmaan Osuuskaupan vilkkaimpia Sale-myymälöitä, joten palvelut halutaan turvata jatkossakin. Myymälän asiakaskunta koostuu paikallisista asukkaista, mutta paljolti myös ohikulkuliikenteestä ja lähistöllä töissä käyvistä. Eeva Hirvelä kuuluu Sale Hatanpään kanta-asiakkaisiin. – Viikoittain tulee käytyä Salessa. Tämä on meidän oma lähikauppa, Hirvelä toteaa. Nelivuotiaan Lallin ja vuoden ja yhdeksän kuukauden ikäisen Elviiran kanssa Pop up Salen avajaisiin saapunut Hirvelä kiittelee Salen valikoimaa. – Kyllä meidän perhe saa täältä kaiken tarvittavan, Hirvelä hymyilee.

Hirvelän perhe saapui tutustumaan Pop up Sale Hatanpäähän ensimmäisten joukossa.