Uusi Amarillo-ravintola avataan Tampereen Kuninkaankadulle


22.4.2010

Pirkanmaan Osuuskauppa avaa Tampereen toisen Amarillo-seurusteluravintolan torstaina 22. huhtikuuta osoitteessa Kuninkaankatu 22.

Osuuskauppa on remontoinut vuokraamansa perinteisen ravintolahuoneiston; rakentamisessa on vastuullisesti hyödynnetty osaa vanhoista, jo aiemmin tilassa olleista kalusteista.

Amarillo on rento ja vauhdikas Tex-Mex seurusteluravintola, jossa on kaksi kerrosta. Kuninkaankadun katutasolle aukeaa street baari terasseineen ja yläkertaan ravintolasali aurinkobaareineen. Salissa on kaksi kabinettia, bändilava, terassi ja baaritiski, josta tarjoillaan huurteiset, ElGrande-koon oluet ja juomasekoitukset nachojen kera. Amarillo on kuuluisa myös parhaista texmex ruoka-annoksista, reiluista hampurilaisista ja chicken wingseistä.

Kesällä 28.5. alkaen Amarillossa toimii Aurinkoklubi, jonka veturina toimii karismaattinen Laura Voutilainen. Hän esittää cover-musiikkia oman tuotantonsa lisäksi.

Kuninkaankadun Amarillon liiketoiminnasta vastaa Pirkanmaan Osuuskaupan seurustelu- ja viihderavintolaryhmäpäällikkö Minna Vilkko, ja ravintolapäällikkönä toimii Tanja Aho. Ravintola työllistää noin 16 henkilöä.

Tampereen toinen Amarillo sijaitsee Sokos Hotel Ilveksessä, ja sen toiminnasta vastaa SOK:n tytäryhtiö Sokotel Oy.

Lisätietoja:

toimialajohtaja Mirko Lännenpää, puh. 010 767 0075