Uusi ABC Lempäälä on avattu


16.6.2017

S-market Lempäälän pihaan on avattu uusi ABC-korttiautomaattiasema. S-marketin parkkipaikkaa laajennettiin ja uudelleenjärjesteltiin asiakkaille entistä toimivammaksi. – Kauppareissun yhteydessä on nyt kätevä tankata auto, ABC Polttoneste- ja autonpesukapan myyntipäällikkö Timo Willandt kertoo.

– Asemalta löytyy viittä erilaista polttonestettä: 95E10, 98E5, Smart diesel, Eko E85 ja polttoöljy. Monipuolinen valikoima palvelee ABC:n laajaa asiakaskuntaa, Willandt jatkaa. Tämän aseman myötä Pirkanmaan Osuuskaupalla on 11 kappaletta Eko E85 -asemia. Eko E85 on suurimmaksi osaksi bioetanolia, jota valmistetaan mm. S-ryhmän kauppojen hävikkileivästä. Eko E85 vähentää autoilun fossiilisia hiilidioksidipäästöjä jopa 80 %.

 

Maailman helpoin tankkaustapa

Mobiilitankkauksen saapuminen ABC-asemille on tehnyt tankkaamisesta helppoa ja turvallista. Lisää S-Etukorttisi tiedot S-mobiili-sovellukseen ja pääset tankkaamaan:

1. Aja ABC-asemalle ja avaa puhelimestasi S-mobiili-sovellus

2. Valitse ABC-välilehti

3. S-mobiili tunnistaa älypuhelimesi paikannustietojen perusteella, millä ABC-asemalla olet

4. Valitse puhelimestasi, mistä mittarista tankkaat

5. Tankkaat ja se on siinä. Turvallista matkaa!

 

Lisätietoja:

ABC Polttoneste- ja autonpesukapan myyntipäällikkö, Timo Willandt, 010 767 2898 Polttonestekauppias, Riku-Pekka Lehtonen, 010 767 0078