Uudistuva S-market Ylöjärvi on noussut harjakorkeuteen


14.9.2017

S-market Ylöjärvi uudistuu syksyn aikana mittavasti ja nyt rakennus on saavuttanut harjakorkeutensa. Uudistuksen myötä myymälän pinta-ala kasvaa noin 500 neliöllä.

– Laajemman myymälän ja tehokkaamman tilankäytön myötä valikoimamme laajenee lähes 2 000 tuotteella ja mukana on tietenkin myös paikallisesti halpuutettuja, pirkanmaalaisia tuotteita, kertoo S-market Ylöjärven marketpäällikkö Jukka Suoniemi.

Uudistuksen yhteydessä S-market Ylöjärvi saa myös oman Osuusravintola Oksan, jonka monipuolinen kahvila- ja lounastarjonta tekee S-marketin palvelukokonaisuudesta entistäkin herkullisemman. – Oksassa voi nauttia paikan päällä Oma keittiö -palvelutiskin ruokia tai vaikkapa hengähtää kauppareissun yhteydessä kahvin ja tuoreiden leivonnaisten kera, kuvailee vt. päivittäistavarakaupan toimialajohtaja Jyrki Halme. – Lisäksi Oksassa on oma kassa, jonka ansiosta ruoan mukaan nappaaminenkin on nopeaa ja vaivatonta, hän jatkaa.

Valikoima- ja palvelutarjonnan laajentumisen ohella S-marketin myymälämiljöö kokee todellisen kasvojenkohotuksen, kun myymäläkalusteet uudistetaan ympäristöystävällisiä ratkaisuja hyödyntäen. Ovelliset kylmäkalusteet, LED-valaistus ja muut energiaa säästävät ratkaisut pitävät huolen siitä, että vaikka rakennus laajenee, yksikön energiankulutus pienenee.

Lisätietoja:
Vt. päivittäistavarakaupan toimialajohtaja Jyrki Halme, 010 767 0090
Marketpäällikkö Jukka Suoniemi, 010 767 1280