Uudistuneeseen Kaukajärven S-marketiin Osuusravintola Oksa ja Oma keittiö


14.6.2017

Keskisenkadulla sijaitsevaa S-market Kaukajärveä uudistettiin mittavasti. Myymälän pinta-ala kasvoi 500 neliöllä. S-market Kaukajärvi onkin nyt yksi Pirkanmaan Osuuskaupan suurimmista S-marketeista. Palvelutarjontaan kuuluvat myös Osuusravintola Oksa ja Oma keittiö. Myymälän yhteydessä palveleva posti jatkaa toimintaansa.

– Valikoima laajenee yli viidelläsadalla uudella tuotteella ja mukana on myös asiakkaiden toivomaa lähiruokaa, marketpäällikkö Veli Laitila kertoo. Hedelmä- ja vihannestarjonta on entistäkin monipuolisempi. Uunituoreita leivonnaisia on myös tarjolla, sillä myymälässä on oma paistopiste.

Osuusravintola Oksa ja Oma keittiö tarjoavat kaiken aamupuurosta päiväkahveihin

Osuusravintola Oksassa on tarjolla Oma keittiön annoksia ja kahvilatuotteita. – Oksassa voi tankata energiaa päivään aamupuurosta, nauttia omavalintaista lounasta Oma keittiöstä tai hengähtää iltapäivän kahvihetkeen tuoreiden leivonnaisten kera, Laitila kuvailee tarjontaa.

Oma keittiöstä saa tuoretta kalaa, raikkaita salaatteja ja lämmintä ruokaa mukaan tai paikan päällä nautittavaksi. – Oksan kahvi ja pulla ovat niin edulliset, että kannattaa tulla vaikka joka päivä meille päiväkahville, Laitila vinkkaa.  

Avajaisia vietetään 16.6. klo 9–18

Uudistettu myymälä avataan perjantaina 16.6. klo 9 juhlapuheella ja nauhanleikkuulla. Asiakkaille on tarjolla kakkukahvit sekä grillimakkaraa klo 9–18. Soma-nalle viihdyttää lapsia tasatunnein.

– Lämmin kiitos asiakkaillemme, jotka ovat luottaneet valikoimaamme haasteellisissakin olosuhteissa. Haluan myös kiittää henkilökuntaa, joka on jaksanut palvella asiakkaita erinomaisesti remontin keskellä. Tervetuloa juhlimaan uutta myymälää, Laitila kutsuu.

Lisätietoja:
S-market Kaukajärven päällikkö Veli Laitila, 010 7671130