Uudistuneen S-market Ylöjärven avajaisia vietetään 23.11.


20.11.2017

S-market Ylöjärven mittava uudistus on saatu päätökseen. Uudistuneen myymälän avajaisia juhlitaan torstaina 23.11. kello 9 alkaen osoitteessa Lähdevainiontie 1. Myös lauantaina 25.11. luvassa on mukavaa koko perheen ohjelmaa.

2 000 uutta tuotetta ja Osuusravintola Oksa parantavat palvelutarjontaa

– Laajentuneen myymälän ja aiempaa tehokkaamman tilankäytön myötä olemme pystyneet laajentamaan ruokavalikoimaamme noin 2 000 tuotteella ja mukana on tietenkin myös paikallisesti halpuutettuja, pirkanmaalaisia tuotteita, kertoo S-market Ylöjärven marketpäällikkö Jukka Suoniemi tyytyväisenä.

Uudistuksen yhteydessä myymälään on avattu myös Osuusravintola Oksa, jonka monipuolinen kahvila- ja lounastarjonta tekee S-marketin palvelukokonaisuudesta entistäkin herkullisemman. – Oksassa voi nauttia paikan päällä Oma keittiö -palvelutiskin ruokia tai vaikkapa hengähtää kauppareissun yhteydessä kahvin ja tuoreiden leivonnaisten kera, kuvailee vt. päivittäistavarakaupan toimialajohtaja Jyrki Halme. – Oksassa on myös oma kassa, jonka ansiosta ruoan mukaan nappaaminenkin on nopeaa ja vaivatonta, hän jatkaa.

Valikoima- ja palvelutarjonnan laajentumisen ohella S-marketin myymälämiljöö on kokenut todellisen kasvojenkohotuksen, kun vanhat myymäläkalusteet korvattiin nykyaikaisilla ja ympäristöystävällisillä ratkaisuilla. – Ovelliset kylmäkalusteet, LED-valaistus ja muut energiaa säästävät ratkaisut pitävät huolen siitä, että vaikka rakennus laajeni, yksikön energiankulutus pienenee, Suoniemi toteaa.

Yli puoli vuotta kestänyt uudistus on aiheuttanut sekä S-marketin henkilökunnalle että varsinkin asiakkaille hieman ylimääräistä pohdintaa hyllyjen vaihtaessa paikkaa ahkerasti. Hymyt eivät kuitenkaan ole hyytyneet missään vaiheessa. – Iso kiitos kaikille asiakkaillemme, jotka ovat koko remontin ajan käyneet meillä ostoksilla, Suoniemi kiittelee.

Avajaisviikonloppu täynnä etuja ja ohjelmaa

Uudistuneen myymälän avajaisjuhlallisuudet alkavat torstaina 23.11. kello 9 kakkukahvin merkeissä. Kello 10 ja 17 asiakkaille jaetaan 200 kestokassia, joista osaan on piilotettu yllätyspalkintoja. Lisäksi luvassa on tietysti lukuisia upeita etuja, jotka jatkuvat koko viikonlopun ajan.

Lauantaina 25.11. paikalla on soppatykki, joka tarjoaa hernesoppaa kello 10 alkaen. Lisäksi paikalle saapuvat Apsi Apina ja Soma-nalle, jotka ovat järjestäneet myymälään aarteenetsintää, arvontoja ja muuta lapsiystävällistä ohjelmaa. Molempina avajaispäivinä paikalla on myös osuuskaupan Bonusneuvoja.


Lisätietoja:
Vt. päivittäistavarakaupan toimialajohtaja Jyrki Halme, 010 767 0090
Marketpäällikkö Jukka Suoniemi, 010 767 1280