Uudistuneen S-market Valkeakosken avajaisia vietetään 4.12.


2.12.2015

Uudistuneen S-market Valkeakosken avajaisia juhlitaan kauppakeskus Koskikarassa perjantaina 4.12. alkaen kello 10. Avajaispäivänä asiakkaille on tarjolla kakkukahvit, tuotemaistiaisia sekä tietysti hyviä avajaistarjouksia. Pienimmille asiakkaille on luvassa ilmapalloja. Paikalla on myös Pirkanmaan Osuuskaupan palveluneuvoja opastamassa asiakasomistajuus- ja S-Pankkiasioissa.

Laajassa remontissa uusittiin S-marketin kaikki tekniikka ja kalusteet. – Uudet ovelliset kylmäkalusteet ja pakastimet ovat entistä ympäristöystävällisempiä ja energiatehokkaampia. Suurimman muutoksen tarjoaa kuitenkin Osuusravintola Oksan saaminen S-marketin tiloihin, kertoo S-market-ryhmäpäällikkö Jyrki Halme. – Remontin myötä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme yhä laadukkaamman kaupassakäyntikokemuksen.

Uusi Osuusravintola Oksa tarjoaa maistuvia vaihtoehtoja jokaiselle

Uudistuksen myötä S-market Valkeakoski saa oman ravintolamaailman, kun kaupan yhteyteen avataan Osuusravintola Oksa. Ravintola tarjoaa laajan kattauksen pirkanmaalaiseen suuhun maistuvia makuja – helposti, nopeasti ja edullisesti. Ravintolassa voi herkutella kotiruoka- tai salaattiannoksilla, makkarabaarin tarjonnalla sekä nauttia laajasta kahvivalikoimasta tuoreiden leivonnaisten kera. Oma keittiöstä voi valita haluamansa ateriakokonaisuuden ja nauttia sen kaikessa rauhassa ravintolan puolella tai ottaa mukaan kotona nautittavaksi. – Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden valita kätevä take away -lounas tai viihtyisä ruokailuhetki ravintolassamme. Jokaiselle ruokailijalle löytyy varmasti maistuva vaihtoehto nautittavaksi, kertoo marketpäällikkö Timo Kraft.

Laajentuneen tuotevalikoiman ja palvelutarjonnan sekä halpuutettujen tuotteiden ansiosta Oma Kauppasi on nyt entistä edullisempi ja ruokaisampi. S-market Valkeakosken tiimi Timo Kraftin johdolla toivottaa sinut tervetulleeksi tutustumaan tuotteisiin ja maistelemaan herkullisia uutuuksia. Tervetuloa!­

Lisätietoja:
S-market-ryhmäpäällikkö Jyrki Halme 010 7670090
S-market Valkeakosken päällikkö Timo Kraft 010 7671040