Uudistuneen S-market Toijalan valikoima laajenee yli 2000 tuotteella


1.10.2014

Kaikki kylmäkalusteet on vaihdettu energiatehokkaisiin

Uudistuneen S-market Toijalan avajaisia juhlitaan torstaina 2.10. klo 10 alkaen. Kaikki myymäläkalusteet kassoja ja pullonpalautusautomaattia myöten on uusittu. Ostoksia pääsee keräämään uusiin ostoskärryihin ja -koreihin. Kylmäkalusteet on vaihdettu ovellisiin ja energiatehokkaampiin.

Osana elinkeinoelämän energiatehokkuussopimusjärjestelmää Pirkanmaan Osuuskauppa on sitoutunut laskemaan energiankulutustaan 20 prosenttia vuoteen 2020 mennessä vuoden 2005 tasosta. – Osuuskauppa saavuttaa tavoitetta hyvällä vauhdilla ja selkeästi myös asiakkaamme arvostavat ympäristöystävällisyyttä, ryhmäpäällikkö Jyrki Halme kertoo.

Oma Kauppasi on nyt entistä herkullisempi

Myymälä- ja hyllytilaa on nyt entistä enemmän. Tämä on mahdollistanut valikoiman laajentamisen yli 2000 uudella tuotteella. Uutuustuotteina on hedelmiä, vihanneksia, lihaa, maitotaloustuotteita ja välipaloja. – Valikoimaa on kehitetty asiakastoiveet huomioiden ja asiakkaat ovatkin kiitelleet uutuustuotteita, S-market Toijalan marketpäällikkö Timo Westerberg kertoo.

– Oma Kauppa on nyt entistä herkullisempi ja täältä asiakas löytää kaiken ruoanlaittoon tarvitsemansa pysyvästi edulliseen hintaan, Westerberg jatkaa.

Avajaisissa on tarjolla monenlaista ohjelmaa

Torstaina tarjoillaan asiakkaille kakkukahvit klo 10–18. Apsi-apina jakaa karkkia lapsille ja ohjelmassa on myös ilmapalloja ja arvontaa. Perjantaina Tillikan keittiömestari Pasi Viitala kertoo vinkkejä herkulliseen ruoanlaittoon ja jakaa maistiaisia. Avajaistarjoukset ovat voimassa torstaista sunnuntaihin.

Lisätietoja:
S-market- ja Sale-ryhmäpäällikkö Jyrki Halme, 010 7670090
S-market Toijalan marketpäällikkö Timo Westerberg, 010 7671360