Uudistetussa S-market Sastamalassa postin pakettiautomaatti ja satoja uusia tuotteita


13.2.2013

Pirkanmaan Osuuskauppa haluaa palvella asiakkaitaan entistä paremmin koko toimialueellaan. Osuuskaupan katse on tulevaisuudessa – myymäläuudistukset takaavat paikallisten palveluiden laadun jatkossakin. S-marketien myymäläilmettä kirkastetaan ja kalusteita uusitaan, jotta ostosten tekeminen olisi entistä mukavampaa ja helpompaa. Vuoden 2013 aikana uudistetaan 15 Pirkanmaan Osuuskaupan S-marketia. Kalusteuudistukset mahdollistavat myös tuotevalikoiman laajentamisen, ja asiakkaiden toiveesta valikoimaan otetuilla tuotteilla on oma hyllynreunamerkintänsä.

Uudistunut S-market Sastamala tarjoaa asiakkailleen kakkukahvit ystävänpäivänä 14.2. Tuote-esittelijät jakavat asiakkaille maistiaisia. Sastamalalaisia palvelee 30 hengen porukka marketpäällikkönään Sirpa Hakanen.

– Henkilökunta on odottanut remontin valmistumista, jotta päästään palvelemaan asiakkaita hienossa uudistuneessa myymälässä ja asiakkaiden on entistä mukavampi käydä omassa kaupassa, Sirpa kertoo.

Kauppareissulla pystyy nyt hoitamaan myös postiasioita. Sastamalan ensimmäinen pakettiautomaatti tulee S-marketiin. Automaatin avulla pystyy kätevästi lähettämään ja vastaanottamaan postipaketteja.


Marketpäällikkö Sirpa Hakanen (4. oikealta) ja tuoteryhmävastaavat toivottavat asiakkaat tervetulleiksi uudistuneeseen myymälään.

Valikoima monipuolistuu sadoilla tuotteilla

Lähiruoka on lähellä marketpäällikön sydäntä, ja paikallisia tuotteita on valikoimassa entistä enemmän. Muutaman kylmätiskin lisääminen hyllynpäätyihin mahdollistaa omalta osaltaan paikallisten tuotteiden valikoiman monipuolistumisen. Osa myymäläkalusteista on tullut tiensä päähän, joten esimerkiksi tuoreita hedelmiä ja vihanneksia saa nyt kätevästi napattua ostoskärryihin uusituista kalusteista.

Oma Keittiö -palvelulinja on saanut raikkaan ilmeen. Sastamalan Oma Keittiössä onkin huomattavan monipuolinen valikoima esimerkiksi tuoreita ja herkullisia salaatteja.

Yhteensä tuotevalikoima monipuolistuu sadoilla tuotteilla, jotka asiakas löytää tuttuun edulliseen hintaan. Lisäystä tulee tasaisesti eri tuoteryhmiin. Uutuutena asiakkaat pääsevät kauhomaan irtomyynnistä kuivattuja pähkinöitä ja hedelmiä sekä koirien herkkuluita. Makuna maailmalta myymälä tarjoaa esimerkiksi chilikastikkeita.

– Asiakkaat pitävät valikoiman kasvamisesta, mutta myös miljöömuutos on saanut positiivista huomiota. Yksi asiakas totesikin, että myymälä on nyt paljon kodikkaampi. Hyllyjen uudelleen järjestely on osaltaan mahdollistanut uusien tuotteiden ottamisen valikoimaan, Sirpa kertoo.

Ihmiset ovat olleet huolissaan tavaroiden löytyvyydestä. Myymälässä jaetaankin aluksi pohjakarttoja, joiden avulla asiakkaat löytävät haluamansa tuotteet. Ostamisen helppous paranee uudistusten myötä.

– Kyllä myymälä on nyt ehdottomasti parempi, vaikka oli se hyvä aikaisemminkin, Sirpa nauraa.

Lisätietoja:

ryhmäpäällikkö Anna Mari Koutroukides, puh. 010 767 0086
marketpäällikkö Sirpa Hakanen, puh. 010 767 1520