Uudistetun S-market Oriveden avajaiset perjantaina 24.2.


23.2.2012

Oriveden Keskustiellä sijaitsevan S-marketin viime toukokuussa alkaneen laajennuksen rakennustyöt ovat valmistuneet. Uudistetun S-marketin avajaisia vietetään perjantaina 24.2. Oriveden S-marketin marketpäällikkönä toimii Outi Saarikoski.

Laajennuksen myötä Oriveden palvelutarjonta noin 3 300 asiakasomistajalle paranee merkittävästi. Päivittäistavaravalikoima monipuolistuu entisestään tuhansilla tuotteilla ja käyttötavaratarjontaa lisätään. Valikoimia täydentävät mm. kodin sisustustarvikkeet, kodintekstiilit sekä astiat ja ruokailuvälineet.

Kaupassa käymisen mukavuutta parannetaan mm. uusimalla kaikki kylmäkalusteet ja lisäämällä piha-alueella pysäköintipaikkojen määrää. Valmistumisen jälkeen käytössä on noin 180 autopaikkaa. Ulko- ja pihatyöt jatkuvat kevääseen asti.

Uudistuneen S-marketin entistä toimivammissa tiloissa palvelevat Alko ja apteekki. Saman katon alla jatkavat myös asiamiesposti sekä Veikkauksen ja S-Pankin palvelut.

Uutta liiketilaa on rakennettu noin 1 800 m2 ja rakennuksen kokonaisala on yhteensä noin 5 000 m2. Liiketiloista S-marketin käytössä on noin 4 500 m2 ja oheispalveluilla noin 500 m2.

Rakennushankkeen arkkitehtina on toiminut Arkkitehtuuritoimisto Seppo Kangasniemi Oy ja pääurakoitsijana Jämsän Kone- ja Rakennuspalvelu Oy. Työmaa on työllistänyt keskimäärin 25–30 henkilöä. Hankkeen kokonaiskustannukset ovat olleet yhteensä noin 6,4 miljoonaa euroa.

Lisätietoja:
kaupallinen johtaja Jukka Kaikko, puh. 010 767 0080