Uudistetun bonustaulukon myötä ostoista rahaa takaisin entistä helpommin


28.2.2018

Pirkanmaan Osuuskaupan bonustaulukko uudistui 1.4.2018. Viiden prosentin Bonuksen saa siis nyt jo 900 euron kuukausiostoilla. Myös muiden ylimpien bonusportaiden eurorajoja on laskettu.

– Osuustoiminnallisena yrityksenä tehtävämme on tuottaa palveluita ja etuja asiakasomistajillemme. Monelle osuustoiminnallisuuden hyöty konkretisoituu parhaiten juuri Bonuksena. Siksi haluamme kasvattaa Bonuksen painoarvoa ja palkita siten asiakasomistajia entistä avokätisemmin, toimitusjohtaja Timo Mäki-Ullakko kertoo.

Uuden bonustaulukon myötä myös pienemmät kotitaloudet pääsevät nauttimaan paremmasta Bonuksesta. Bonus on rahaa. – Keskittämisestä palkitseminen kuuluu osuustoiminnan sieluun. Pörssiyritykset palkitsevat osakkeenomistajia, me asiakasomistajia, Mäki-Ullakko jatkaa.

Suomen arvostetuin ja kannustavin palkitsemisohjelma

S-ryhmän Bonus on tutkitusti Suomen arvostetuin ja kannustavin palkitsemisohjelma, josta maksetaan S-ryhmän asiakasomistajille vuosittain yli 300 miljoonaa euroa. Pirkanmaan Osuuskaupan asiakasomistajat saivat vuonna 2017 Bonusta 30 miljoonaa euroa. Bonuksen suosion takana on ohjelman yksinkertaisuus, palkitsevuus ja kattavuus sekä ennen kaikkea se, että asiakas saa Bonuksen oikeana rahana S-Pankin tilillensä ja voi itse päättää missä ja miten sen käyttää.

Alkoholituotteet poistuvat Bonuksen piiristä 1.3.2018 alkaen alkoholilain muutoksista johtuen. Tupakkatuotteet poistuivat uuden tupakkalain johdosta Bonuksen piiristä jo vuonna 2017.