Uudesta Sale Amurista saa kätevästi kaiken tarvittavan päivittäiseen ruoanlaittoon


18.3.2015

Pirkanmaan Osuuskaupan uusin toimipaikka Sale Amuri on avannut ovensa osoitteessa Satakunnankatu 36, Tampere. Uudessa myymälässä on koko avajaisviikonlopun voimassa olevia avajaisetuja. Amuriin valmistunut Sale on pinta-alaltaan osuuskaupan suurimpia Saleja. Asiakkaita palvellaan laajoilla aukioloajoilla ma–pe 7–22, la 8–22 ja su 11–22. Sale tarjoaa Postin pakettiautomaatin ja Veikkauksen palvelut, minkä lisäksi myymälän yhteydestä löytyy myös pankkiautomaatti.

Uutta myymälää luotsaa Pasi Laitinen, ruokakaupan pitkän linjan osaaja. Pasin apuna asiakkaita palvelee ystävällinen ja ammattitaitoinen 13 hengen porukka. – Toivotamme asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi uuteen Omaan Kauppaan, Laitinen hymyilee.

5000 päivittäistavaratuotteen valikoima on paikallisesti räätälöity

Sale Amurista löytyy 5000 päivittäistavaratuotteen laaja ja edullinen valikoima, johon kuuluu muun muassa irtoleipomotuotteita, tuoreita hedelmiä, vihanneksia ja lihaa. Salessa on myös hyvä valikoima valmisruokia ja nopeaa syötävää, kuten take away -patonkeja.
– Meiltä asiakkaat saavat kätevästi eväät mukaan, sillä myymälässä on kahviautomaatti. Paistamme päivittäin myös patonkeja, Laitinen kertoo.

– Valikoima on rakennettu alueen asukkaiden tarpeita vastaavaksi, ryhmäpäällikkö Sami Hieta-aro kertoo. – Haluamme kuulla asiakkaiden tuotetoiveita ja meillä on myös valmius vastata niihin, Laitinen lisää.

– Asiakkaat arvostavat lähellä sijaitsevaa myymälää, josta voi nopeasti ja kätevästi hankkia kaiken tarvittavan päivittäiseen ruoanlaittoon, Hieta-aro kertoo. Amurinkin myymälä onkin Sale-ketjun sloganin mukaisesti Siellä missä sinäkin.

Ensimmäisten joukossa Sale Amuriin ehti tutustumaan alueen asukas Harri Hellen. – Tämä on lähikauppani. Vaikka teenkin yleensä isot ostokset jossakin muualla, tulee Salessa varmasti käytyä tekemässä täydennysostoksia viikoittain, Hellen kertoo ja kiittelee Salen valikoimaa. – Yllättävänkin kattavasti täältä löytää kaiken tarvitsemansa, hän toteaa hymyillen.