Uuden Sale Kämmenniemen avajaisia vietetään 1.6.


30.5.2017

Kämmenniemeen rakennettiin kokonaan uusi Sale-myymälä parempien liikenneyhteyksien varrelle, kivenheiton päähän vanhasta rakennuksesta. Myymälän osoite on Aunessalmenkatu 25. Kaupan suunnittelussa on huomioitu energiatehokkuus muun muassa lämmityksen ja kylmälaitteiden suhteen. Kooltaan 700 neliömetrin rakennukseen tulee myös Teiskon Apteekki.

Valikoima kasvaa noin 700 tuotteella. Asiakkaiden arkea helpottavien valmisruokien määrää on lisätty. Myös esimerkiksi juustoja, hedelmiä ja vihanneksia on entistä enemmän. Valikoimassa on tietysti myös paikallisesti halpuutettuja pirkanmaalaisia tuotteita. Herkkusuille hyvänä uutisena – irtomakeisten valikoima on puolitoistakertainen vanhaan verrattuna.

– Myymälästä tulee vallan mainio. Käytävävälit ovat aiempaa suuremmat, jotta asiointi on helpompaa. Hyllyihin saadaan myös enemmän tavaraa mahtumaan, myymäläpäällikkö Joonas Mäkinen iloitsee. Joonaksen tiimissä asiakkaita palvelee kymmenkunta myyjää.

Avajaisohjelmaa on luvassa klo 9–18

Uudistuneen myymälän avajaisseremoniat alkavat klo 9. Kakkua ja kahvia on tarjolla klo 9–18. Lihamies maistattaa Butt Rub -pihviä klo 12–18. Lapsille jaetaan ilmapalloja ja Soma-nalle viihdyttää tasatunnein. 500 ensimmäiselle on luvassa ämpäri, josta muutama onnekas löytää 20 euron lahjakortin.

Lauantaina Sale Kämmenniemessä on hernekeittotarjoilu klo 11–17. Myös Soma-nalle on paikalla.

Lisätietoja:
Sale Kämmenniemen päällikkö Joonas Mäkinen, 010 7672142