Upeasti uudistunut Sokos on joulun ihanin aarreaitta


29.11.2023

Kestävän muodin kerroksessa vaatteet saavat uuden elämän. Kuvassa Sustinaren Elina Karri ja Lasse Huuhka sekä lanseeraustilaisuuden juontanut Janita Autio.

Hämeenkadun ikoninen ostospaikka on elänyt tamperelaisten mukana viitisenkymmentä vuotta. Pari vuotta sitten alkoi Sokoksen kokonaisuudistus, jota viitoittamaan kerättiin asiakastoiveita teema kerrallaan. Tuhansien vastausten pohjalta toteutetut muutostyöt on nyt saatu kaikissa kerroksissa valmiiksi. Uusien kosmetiikan, muodin ja kodin osastojen sekä ravintoloiden ohella ostopaikan alakertaan aukesi maan ensimmäinen keskusta-Prisma.

Ainutlaatuisessa Kestävän muodin kerroksessa (4. krs) toimii muun muassa second hand -muodin verkkokauppa Emmyn kivijalkamyymälä. Vierestä löytyy Sustinaren korjausompelu, suutari sekä tuunaus- ja huoltopalvelut, kierrätysmateriaaleista valmistettua muotia, poistotekstiilin keräyspiste, laajennettu DesignOnTampere-osasto sekä lastenvaatteiden ja -tarvikkeiden Kuopus.

Uudistus on ulottunut brändeihin, palveluihin ja inspiroivaan miljööseen. Kukittamo siirtyi alakerrasta katutasoon kauppahallin kainaloon.

– Talo on täynnä kivoja yksityiskohtia. Esimerkiksi uusien sovituskoppien edustalle tuli ihana lounge-alue makutuomareille ja ostosten välissä levähtämiselle. Kosmetiikan puolelle toimme manikyyrit, korvisrei’itykset, ihokonsultaatiot ja pikameikkaukset. Ammattilaisemme auttavat kaikessa enemmän kuin mielellään, naisten muodista vastaava Tuula Markkula hymyilee.

Prismasta lähiherkut joulupöytään ja lahjat kuusen alle
Prismaan pääsee laskeutumaan Hämeenkadulta liukuportaita pitkin. Päivittäistavarat sijaitsevat kerroksessa –1 ja käyttötavarat kerroksessa –2.

– Arjen helpottaminen ja herkullistaminen on Prisman keskiössä. Ruokatorin yhteydessä toimivat Evinin ja Golden Unicornin myyntipisteet – laadukas take away on keskusta-asiakkaiden suosiossa. Niin, eikä joulunakaan tarvitse kaikkea itse tehdä. Meiltä saa toinen toistaan maistuvampia pirkanmaalaisia jouluherkkuja, Prisma Hämeenkadun myyntipäällikkö Mika Ranta vinkkaa.

Sokos Tampere & Prisma Hämeenkatu
Hämeenkatu 21