Työtä kesäksi? Palkkaamme 600 kesätyöntekijää


2.1.2023

Viime kesänä meillä työskenteli yli 500 kesätyöntekijää, ja täksi kesäksi haussa on 600 hyvää tyyppiä kesän pidempiin määräaikaisiin työsuhteisiin. Valmis osaaja hakijan ei tarvitse olla, sillä työhön perehdytetään ja siinä tuetaan pitkin matkaa. Prisma, S-market, Sale, ABC, Sokos, ravintolat – toimipaikasta ja paikkakunnasta riippumatta kesätyöstä karttuu arvokasta työkokemusta, josta on hyötyä työuran tulevissakin mutkissa. 

Kesätyöstä startti pidemmälle uralle

Osuuskaupan kesäduunia voivat hakea kesäkuun alkuun mennessä 18 vuotta täyttävät nuoret. Ruoanvalmistukseen liittyviin työtehtäviin voivat hakea myös ravintola-alan opiskelijat, jotka ovat kesäkuun alkuun mennessä vähintään 16-vuotiaita. Hakuaika kaikkiin kesätyöpaikkoihin päättyy 5.2.2023. 

Osa tarjolla olevista kesätöistä alkaa jo ennen pääsiäistä ja jatkuu sopimuksen mukaan kesän loppuun asti. Kesätyö on mahdollisuus tulla tutuksi työnantajalle ja työkavereille, ja jos hommat luistavat ja työ maistuu, työtä voi olla mahdollista jatkaa syksyllä osa- tai kokoaikaisesti samassa tai jossakin toisessa Pirkanmaan Osuuskaupan toimipaikassa. 

Innostavassa jengissä viihtyy

Moni työntekijämme on aloittanut osuuskauppauransa nimenomaan kesätöistä, jatkanut erilaisissa omaan elämäntilanteeseen sopivissa tehtävissä ja kouluttautunut työn ohella. 

Vuoden 2022 työtyytyväisyystutkimuksen perusteella työntekijämme olivatkin erityisen tyytyväisiä siihen, että työnantaja tukee heidän ammatillista kehittymistään. Tärkeänä pidettiin myös sitä, että yrityksen periaatteita ja arvoja noudatetaan toimipaikkojen päivittäisessä toiminnassa. Meillä mennään aina ihmiset ensin! 

Työtyytyväisyystutkimuksen hyvän tuloksen myötä meille on myönnetty jo vuodesta 2016 alkaen joka vuosi Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustus, joka kertoo siitä, että meillä on motivoitunut ja yhteen hiileen puhaltava henkilöstö. Sellaiseen porukkaan on hyvä tulla. 

 

Tarinoita työpaikoiltamme sekä kesätyöhön liittyvät lisätiedot ja hakuohjeet löytyvät osoitteesta pokrekry.fi