Tuoretta leipää saa myös sunnuntaisin Pirkanmaan Osuuskaupan toimipaikoista


12.2.2016

Laajentuneet aukioloajat ovat saaneet asiakkaiden keskuudessa suuren suosion ja sunnuntain merkitys kauppapäivänä on kasvanut.  Kun kaupat ovat auki laajemmin, myös tuoreen leivän kysyntä on lisääntynyt. Helmikuun 14. päivästä lähtien tuoretta leipää saa viikon jokaisena päivänä Pirkanmaan Osuuskaupan kaikista Prismoista ja S-marketeista.

Pirkanmaan Osuuskauppa haluaa tarjota asiakkailleen mahdollisuuden nauttia tuoreesta leivästä myös sunnuntaisin. Ensimmäinen leipomo on tarttunut laajentuneeseen mahdollisuuteen palvella asiakkaita. Leipää osuuskaupan toimipaikkoihin toimitetaan Vaasan leipomosta. Alussa leipävalikoima on rajatumpaa, mutta esimerkiksi suosittua ruispalaleipää saadaan nyt uunituoreena kauppaan sunnuntaisin. Kevään mittaan valikoima laajenee, kun muitakin leipomoita on tulossa mukaan sunnuntaitoimituksiin.

Päivittäistavarakaupan toimialajohtaja Mirkka Voutilainen iloitsee siitä, että sunnuntaina asiakkaiden suosikkileipiä saa uunituoreina. – Olemme panostaneet sunnuntain leipätarjontaan omilla paistotuotteilla, mutta nyt asiakkaalla on vielä enemmän valinnanvaraa kun leipomoiden suosikkileipiä leivotaan sunnuntaina. Sunnuntaikin on hyvä päivä myös leipäostosten tekoon, toteaa Voutilainen.

 

Lisätietoja:

PT-kaupan toimialajohtaja Mirkka Voutilainen, 010 7670081