Tuopille vuoden 2018 Kultainen humala -kunniamaininta


25.6.2018

Vuosittain jaettava kunniamaininta annetaan paikalliselle olutkulttuurin edistäjälle.

Tamperelaiset olutseurat Hämeen Tummat ja Vaaleat sekä Salhojankadun olutseura ry jakavat vuosittain Kultainen humala -tunnustuksen paikalliselle olutkulttuurin edistäjälle. Kunniamaininnan saaja voi olla paitsi ravintola, myös esimerkiksi panimo tai yksittäinen henkilö.

Kuudettatoista kertaa jaettava kunniamaininta on myönnetty vuonna 1964 avatulle Tuopille, Tampereen vanhimmalle olutravintolalle. Perusteiksi valinnalle olutseurat kertovat niin Tuopin hyvin valikoidun olutkattauksen kuin asiantuntevan ja iloisen palvelun sekä selkeän hinnaston, jotka helpottavat oluen ystävän aina niin haasteellista valintaa. Tuopissa tarjolla onkin laaja valikoima pullo-oluita sekä parikymmentä hanaa, joten valinnanvaraa todella riittää. Myös valoisa ja mukavasti sisustettu ravintola saa valitsijoilta kiitosta.

Tuopin kehityksessä aktiivisesti mukana ollut henkilökunta otti kunniamaininnan erityisen ylpeänä vastaan. Tuntuu hienolta, että omaa työtä arvostetaan tällä tavalla olutseurojen aloitteesta. Päällikön mieltä lämmitti maininta erittäin asiantuntevasta ja iloisesta palvelusta. – Jokainen saa tuoda omaa persoonaansa peliin ja se selvästi näkyykin palautteiden perusteella, ravintolapäällikkö Peter Lampinen iloitsee.

Tuoppi on Tampereen vanhin olutravintola, johon jokainen on omana itsenään tervetullut. Istahda lukemaan päivän lehdet tai rentoutumaan työpäivän jälkeen. Olutvalikoimasta löytyy varmasti jokaisen makuun jotakin, erityisesti hanatuotteita pyritään vaihtelemaan sesonkien ja panimoiden uutuuksien mukaan. Asiakkaiden toiveita kuunnellaan ja ne pyritään toteuttamaan.

Tervetuloa Tuoppiin!