Tule tutustumaan uusiin EasyFit-liikuntakeskuksiin Radisson Blu Hotelleissa!


7.9.2016

Suomen Radisson Blu Hotellit tukevat vapaa-ajan- ja liikematkustajien fyysistä hyvinvointia kehittämällä hotellien yhteydessä olevia liikuntapalveluita.

Monipuolinen EasyFit avasi jo kuntosalin Radisson Blu Hotel Oulun yhteyteen, ja syksymmällä avautuu sali uudistuvaan Radisson Blu Seaside Hoteliin. Tilat tarjoavat mm. Technogymin laitteilla varustellun kuntosalin sekä virtuaalitunteja vuorokauden ympäri, viikon jokaisena päivänä! Oulussa kuntosalin käyttö on ilmainen kaikille asiakkaille ja Seasidessa kuntokeskuksen vapaa käyttö sisältyy businessluokan ja sitä ylempien huoneluokkien hintaan. Monipuoliset kuntosalit löytyvät myös muista Radisson Blu Hotelleista lukuunottamatta Tammeria Tampereella.

Muistathan, että Radisson Blu Hotellien polkupyörät ovat veloituksetta asiakkaiden käytössä. Käy työpäivän päätteeksi pyöräillen tutustumassa lähiympäristöön tai lainaa polkupyörää kun tutustut kaupungin nähtävyyksiin. Usein pyörä on taksikyytiä nopeampi – ja kaupan päälle saat reippaan mielen!

Tervetuloa nauttimaan kuntoilun iloista!