Tuhannet vanhukset toivovat tuntemattomalta joulukukkaa


16.11.2020

Ole joulupukkina seniorille -hyväntekeväisyyskampanjassa ilahdutetaan yksinäisiä ikäihmisiä kukkalähetyksellä joulun alla. Kampanjaan osallistuva pääsee itse valitsemaan seniorille toimitettavan kukan ja kirjoittamaan korttiin henkilökohtaisen joulutervehdyksen. Vanhimmat kukkien saajat ovat reilusti yli satavuotiaita.

Viime vuonna Pirkanmaan Osuuskaupan asiakkaat ilahduttivat kukilla 1 760 pirkanmaalaista vanhusta. Projektista vastaava Kotona Asuen Seniorihoivan palvelupäällikkö Satu Niemelä kiittelee kukkasadon mahdollistajia. Sykähdyttävää palautetta tulee paljon.

– Meille kerrotaan, kuinka kukat ovat tuoneet kaivattua jouluntuntua kotiin. Seniorit ovat olleet hämmästyneitä ja liikuttuneita heidän muistamisestaan – erityisesti käsinkirjoitetut henkilökohtaiset terveiset ovat iso juttu. Haluamme, että kampanjassa jokainen vanhus kokee olevansa tärkeä.

Vehreän lahjan pääsee ostamaan 16.11.–17.12.2020 paikallisten kukkakauppojen lisäksi Pirkanmaan Osuuskaupan seuraavissa toimipaikoissa: Prisma Ideapark, Kaleva, Kangasala, Koivistonkylä, Linnainmaa, Lielahti ja Nokia sekä Sokos Tampere. Kampanjatoimipaikoista löytyy joulukuusi, jonka oksiin kiinnitetyissä korteissa lukee vanhuksen etunimi ja ikä – nappaa kortti ja vie se kassalle. Pirkanmaan Osuuskaupan toimipaikkojen yhteistyökumppani on edellisvuosien tapaan Kalevan Kukkatukku.