Torni Tampere kansainvälisesti palkittu hotelli


10.4.2019

Useasti palkittu Solo Sokos Hotel Torni Tampere sai jälleen huomionosoituksen kansainvälisessä hotellikilpailussa. Hotellille myönnettiin Modern Luxury Hotel of The Year -palkinto.

Suomen korkeimmalle hotellille Solo Sokos Hotel Torni Tampereelle on myönnetty Modern Luxury Hotel of The Year -palkinto. Palkinto saavutettiin kansainvälisessä ja arvostetussa The Luxury Travel Awards -kilpailussa. Hotelli on voittanut kyseisen palkinnon myös vuosina 2015, 2017 ja 2018. Se on saanut kilpailussa erityistä kiitosta muun muassa tasokkaasta palvelustaan ja tarjoamastaan kokonaisvaltaisesta hotellielämyksestä.

The Luxury Travel Guide myöntää palkintoja eri kategorioissa maakohtaisesti, maanosittain ja maailmanlaajuisena. Palkintoja myönnetään muun muassa parhaille hotelleille, lentoyhtiöille ja muille matkailualan palveluita tarjoaville. Voittajat valitsee raati, joka muodostuu Luxury Travel Guiden asiantuntijoista ja vierailijatuomareista. Kilpailussa hotelleja tarkastellaan innovatiivisuuden ja designin, sijainnin, huoneiden viihtyvyyden, ravintolatarjonnan, palvelun laadun, markkinoinnin ja brändäyksen, teknologian hyödyntämisen sekä kestävän kehityksen näkökulmasta. Voittajan valintaan vaikuttaa merkittävästi myös hotellin asiakkaiden sille antama palaute.

Solo Sokos Hotel Torni Tampere sai tunnustusta erityisesti kokonaisvaltaisesta hotellielämyksestä, yksilöllisestä ja korkeatasoisesta palvelusta, loistavasta sijainnista sekä sopivuudestaan niin vapaa-ajan- kuin työmatkaajille.

-Tämä upea palkinto on tunnustus ennen kaikkea korkeasta laatutasostamme sekä osaavasta henkilöstöstä, jonka aitoa ja henkilökohtaista palvelua vieraamme arvostavat. Jo neljättä kertaa saatu palkinto osoittaa, että olemme onnistuneet vaalimaan huippulaatua vuodesta toiseen, sanoo Solo Sokos Hotel Torni Tampereen hotellinjohtaja Mikko Kankaanpää.

Luxury Hotel of the Year -palkintojen lisäksi Solo Sokos Hotel Torni Tampere on voittanut Suomen Unique Hotel of the Year 2018 -palkinnon kansainvälisessä Travel & Hospitality Awards -kilpailussa. Hotelli on ollut ehdolla myös parhaaksi eurooppalaoseksi hotelliksi kansainvälisessä Hotel & Property Awards -kilpailussa sekä saanut tunnustusta Tampereen kaupungin vuoden 2014 Hyvän rakentamisen palkinnon ja Vuoden valaistuskohde 2015 -palkinnon myötä. 

Lisätietoja The Luxury Travel Guide Awards -kilpailusta täältä.