Tomaatti-tonnikalalasagne


12.9.2019

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica}
p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica; min-height: 14.0px}
span.Apple-tab-span {white-space:pre}

4 annosta

 

2 prk tonnikalaa vedessä

1 sitruunan mehu  

1 tl suolaa  

ripaus mustapippuria  

½ pkt täysjyvälasagnelevyjä  

1 prk yrttitomaattimurskaa  

1 prk maustettua ruokakermaa oman maun mukaan  

1 prk raejuustoa (200 g)  

kourallinen tuoretta basilikaa  

3 dl emmental-juustoraastetta

 

Sekoita täytteen aineet keskenään. Kokoa lasagne kerroksittain lasagnelevyistä ja täytteestä, aloittaen täytteestä. Ripottele pinnalle juustoraastetta ja paista 180-asteisessa uunissa 45–60 minuuttia. Jäähdytä hetki folion alla ja tarjoile.