Tex Mex Kesäkurpitsa-nyhtökauravuoka


21.9.2018

 

6–8 annosta

 

1 iso kesäkurpitsa

4 perunaa

1 sipuli

3 valkosipulinkynttä

1 rasia nyhtökauraa

1 pussi Tex-Mex -mausteseosta

1 purkki tomaattimurskaa

1 dl vettä tai kasvislientä

1 tölkki papuja (lajike oman maun mukaan)

100 g juustoraastetta (emmental)

öljyä paistamiseen

suolaa maun mukaan

 

Kuori ja viipaloi perunat. Viipaloi kesäkurpitsa. Kuori ja kuutioi sipuli. Hienonna valkosipulinkynnet. Paista sipulit öljyssä. Lisää pannulle mausteseos, nyhtökaura ja tomaattimurska. Anna hautua noin 5 minuuttia. Lisää pavut.

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica}
p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica; min-height: 14.0px}
span.Apple-tab-span {white-space:pre}

Voitele uunivuoka tarvittaessa. Lado vuokaan: pohjalle vähän kastiketta; kerros perunaviipaleita; kerros kesäkurpitsaviipaleita; kerros kastiketta. Toista ja lisää päällimmäiseksi kastiketta. Ripottele pintaan juustoraastetta. Paista 200 asteessa noin 40 minuuttia.