Tesomalaisten ruokakori halpenee vuoden 2019 lopulla


16.11.2018

Hyviä uutisia tesomalaisille – heille valmistuu pysyvästi edullisten hintojen ruokakauppa vuoden 2019 lopulla. S-market tulee yhdeksi osaksi Tesoman rautatiekorttelia. Kortteliin tulee lisäksi neljä asuinkerrostaloa, jotka valmistuvat vaiheittain.

Olemme seuranneet alueen ruokakauppojen hintatasoa ja haluamme tuoda tesomalaisille pysyvästi edullisten hintojen S-marketin. – Panostamme laajaan valikoimaan halpuutetuin hinnoin – niin arjen perustarvikkeissa kuin juhlan aineksissa. Erityisruokavaliot huomioidaan myös valikoimassa, ryhmäpäällikkö Sami Hieta-aro kertoo.

S-marketin rakennustyöt ovat jo alkaneet. Kaupan yhteyteen tulee muina palveluina Nosto-automaatti ja itsepalveluautopesu pysäköintihalliin, johon valmistuu myös sähköautoille kaksi latauspistettä. Piha-alueelle tulee runsaasti asiakaspaikkoja.

Arki helpottuu, kun ei tarvitse lähteä kotikorttelia kauemmas ruokakauppaan.  – Haluamme olla tesomalaisten Oma kauppa ja kuunnella heidän ajatuksiaan. Valikoimaa kehitetään asiakkaiden tuotetoiveiden perusteella, Hieta-aro lupaa.


Lisätietoja:
Ryhmäpäällikkö Sami Hieta-aro, sami.hieta-aro@sok.fi, 010 7670085.