Täytetyt naudanliharullat


7.9.2019

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica}
p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica; min-height: 14.0px}
span.Apple-tab-span {white-space:pre}

4 annosta

 

500 g sisäpaistia ohuina viipaleina tai naudan lehtipihviä

1 pkt pippuri- tai muuta maustettua lihaleikkelettä

Dijon-sinappia (tai muu mausteisempi sinappi)

persiljaa, silputtuna

voita paistamiseen

 

Kastike:

 

1 hienonnettu salottisipuli

2 ½ dl ruokakermaa

2 dl crème fraîchea

1 lihaliemikuutio

1 rkl soijaa

suolaa ja pippuria

 

Laita pihvit leikkuulaudalle. Levitä teelusikallinen sinappia jokaiselle pihville, ripottele päälle persiljaa. Lisää 1–2 kinkkuviipaletta. Rullaa pihvit, leikkaa puoliksi tai kolmeen osaan ja kiinnitä hammastikulla. 

 

Lämmitä vähän voita paistinpannulla. Ruskista sipuli paistinpannussa ja lisää tarvittaessa voita. Paista liharullat, välillä kääntäen. Lisää kerma, crème fraîche, liemikuutio ja soija. Anna kiehua hiljalleen pari minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoile lisukkeena hunajaista kaalia. Muista poistaa hammastikut.