Täysi kymppi mittarissa – onnea 10-vuotias Prisma Linnainmaa!


2.9.2019

Prisma Linnainmaa täyttää 10 vuotta, mitä juhlitaan 5.–8.9. mahtavin eduin ja tapahtumin. Poikkea torstaina kakkukahville ja etuhintaisille ostoksille – viikonloppuna ohjelmaa löytyy myös koko perheelle.

Prisma Linnainmaa on Itä-Tampereella paikkansa vakiinnuttanut toimija, jonka valikoimista löytyy kaikki arkeen ja juhlaan. Palveluun ja valikoimaan panostetaan, ja uutta kehitetään jatkuvasti.

”Oma Keittiö -palvelutiskiltä saa tuoreet lihat ja kalat, mureat leikkeleet ja herkulliset grillituotteet sekä arkea helpottavat, paikan päällä valmistetut annosruoat. Kesäkuussa avatussa Fazerin jauholeipomossa leivotaan herkulliset suolaiset sekä makeat tuotteet paikan päällä”, ryhmäpäällikkö Meeri Pirinen kertoo.

Prisma Linnainmaan toimintaa pyritään koko ajan kehittämään niin asiakkaiden toiveiden kuin muuttuvan toimintaympäristönkin pohjalta.

”Prisma Kauppakassin noutopiste avataan myös meille Prisma Linnainmaalle lokakuussa. Asiakkaamme ovat paljon toivoneet tällaista kiireistä arkea helpottavaa uudistusta ja lisäksi uudistusta tukee ruoan verkkokaupan suosion kasvu”, Meeri jatkaa.

Samoin kauppa haluaa tehdä hyvää myös paikalliselle yhteisölle. Koilliskeskuksessa saman katon alla Prisman kanssa sijaitsevat kirjasto, neuvola ja nuorisokeskus.

”Pyrkimyksenä on olla vahvasti mukana paikallisen yhteisön elämässä. Nuorten kanssa tehdään tiiviisti yhteistyötä: voit bongata nuoria avustavissa työtehtävissä Prisman puolella. Lisäksi olemme olleet mukana myös nuorille järjestetyissä tapahtumissa”, Meeri iloitsee.

Synttäreiden kunniaksi Linnainmaalla on talo täynnä tarjouksia.

 ”Vaatteet, kengät ja laukut saat lunastettua S-mobiilin kupongilla -24 % etuhintaan, auto puhdistuu edulliseen 4,90 € hintaan ABC:n Carwash-autopesussa ja karkkihampaan kolotukseen tarjoamme irtokarkit huokeaan etuhintaan. Lisää tarjouksia löydät paikan päällä – tervetuloa juhlistamaan uutta vuosikymmentä kanssamme!”


SYNTTÄRIVIIKON TAPAHTUMAT

Torstai 5.9.
Kakkukahvit klo 10–18

Lauantai 7.9.
Lasten tapahtuma klo 10–16
Höpsö tiedemies klo 11, 13 ja 15
Täti Taikakynä klo 10–13
Soma-nalle, Apsi Apina, Serla-Orava, Haribo-nalle ja Pingviini vierailevat
Ilmapalloja tuhannelle ensimmäiselle