Tässäpä palkitsemisen paikka – Pirkanmaalla saa Bonusta tuplana!


Bonus on osuuskaupalle tapa palkita asiakasomistajiaan ja tämä onkin asiakkaille yksi tärkeä syy kuulua osuuskauppaan. Siksi kiitoksena Bonusta saa S-Etukortilla 7.–13.3.2022 tehdyistä ostoista kaksin verroin – voit saada Bonusta jopa 10 %.

6.3.2022

Bonus on osuuskaupalle tapa palkita asiakasomistajiaan ja tämä onkin asiakkaille yksi tärkeä syy kuulua osuuskauppaan. Siksi kiitoksena Bonusta saa S-Etukortilla 7.–13.3.2022 tehdyistä ostoista kaksin verroin – voit saada Bonusta jopa 10 %.

Bonukset ovat oikeaa riihikuivaa rahaa, ja keskittämällä ostokset fiksusti voit kerryttää sievoisen summan vaikkapa lomakassaan tai kevään hankintoihin. Kun maksat ostoksesi S-Etukortilla, saat Bonuksen lisäksi vielä puoli prosenttia maksutapaetua S-ryhmän toimipaikoissa tehdyistä ostoista.

Bonusta saa tuplasti nyt Pirkanmaan Osuuskaupan Prismoissa, S-marketeissa, Saleissa, ruoan verkkokaupassa, Sokoksella, Sokos Herkussa, Sokoksen Hyvä Olo -hoitolassa, Prisma parturi-kampaamoissa, S-market Orivesi parturi-kampaamossa, Emotioneissa ja Kukittamoissa. Kampanja ei ole voimassa liikenneasemien Sale-myymälöissä.

Bonus on rahaa takaisin ostoistasi ja nyt sitä saa tuplana

Kun ostoja kertyy esimerkiksi viidellä sadalla eurolla kuukauden aikana, saa 3 %:n sijaan kampanja-ajan ostoista Bonusta 6 %. Yli 900 euron kuukausiostoilla bonusprosentti on 5 %, jolloin kampanjaostoista maksetaan 10 % Bonusta. Nyt siis voi saada jopa kymmenen prosenttia rahaa takaisiin jokaisesta käyttämästään eurosta! Lisäksi maksaessasi S-Etukortilla ostoistasi kertyy aina 0,5 % maksutapaetua.

Bonus tuplana kirjautuu automaattisesti ja se maksetaan normaalin Bonuksen mukana. Bonuskertymää on helppoa seurata S-mobiilista.

Kampanjaan kuuluvien ketjujen osalta Bonusta tai maksutapaetua ei kuitenkaan kerry yrityskortilla maksetuista tai yrityksille tehdyistä ostoista, sopimushinnoitelluista tai laskutettavista ostoista, välitysmyynnistä, kuten Veikkauksen Online- ja arpamyynnistä ja pääsylipuista, yli 1,2 % alkoholia sisältävistä juomista ja yli 2,8 % alkoholia sisältävistä elintarvikkeista, tupakkatuotteista, tupakan vastikkeista, tupakointivälineistä, tupakkajäljitelmistä, sähkösavukkeista ja nikotiininesteistä, tax free -ostoista, matkakorttien latauksista, pullopanttien palautuksista eikä lahjakorttien ostosta. Bonus tuplana -kampanjaostojen bonusprosentti määräytyy koko kuukauden bonusostojesi mukaan. Jos kaikki kuukausiostosi oikeuttavat 5 %:n Bonukseen, saat kampanja-aikana kampanjaan kuuluvista toimipaikoista tehdyistä ostoista 10 % Bonusta.

Lue lisää: bonustuplana.fi