Tampereen Stockmann Herkku on nyt osa Pirkanmaan Osuuskauppaa! Näin muutos näkyy asiakkaille.


3.1.2018

Laadusta, valikoimasta ja ammattitaitoisesta henkilökunnasta pidetään kiinni. Noin 100 tuotteen hinta laskee välittömästi.

Kilpailu- ja kuluttajaviraston hyväksyttyä Stockmann Herkkujen kaupan joulukuussa on Tampereenkin Stockmannin alakerrassa paiskittu ahkerasti töitä ”vahdinvaihdoksen” eteen.

– Fiilis on näin muutoksen hetkellä suorastaan loistava, kertoo 27 vuoden ajan Stockmannin palveluksessa ollut, Tampereen Stockmann Herkun myyntipäällikkö Jukka-Pekka Alanko. Ja vaikka muutos onkin aina hieman jännittävää, Jukka-Pekka lupaa, että syytä huoleen ei ole. – Asiakkaille muutos ei toistaiseksi ole kovinkaan näkyvä, sillä heitä palvelee sama tuttu ja ammattitaitoinen henkilökunta ja tuotteet pysyvät tutuilla paikoillaan. Kassalla vaan voi nyt näyttää valintansa mukaan joko S-Etukorttia tai Stockmannin kanta-asiakaskorttia.

Toinenkin hyväntuulinen herrasmies löytyy juuri avatun, osuuskauppalaisen Stockmann Herkun käytävältä. – Ihan parasta on Herkun henkilökunnan innostus ja ammattitaito, hehkuttaa Jukka-Pekan uusi esimies, ryhmäpäällikkö Mikko Korpela Pirkanmaan Osuuskaupasta. – On myös hienoa huomata, että myös asiakkaat ovat odottaneet meitä. Eräskin asiakas juuri kertoi liittyneensä Pirkanmaan Osuuskaupan asiakasomistajaksi nimenomaan Stockmann Herkun vuoksi. Mikko myös muistuttaa, että odotukset Herkkua kohtaan ovat suuret.

– Nyt alkaa kuuntelukevät, jonka aikana selvitämme yhdessä henkilökuntamme ja asiakkaidemme kanssa, mihin suuntaan haluamme kehittyä. Palautteen pohjalta uudistamme toimintaa myöhemmin tänä vuonna, Mikko lupaa. Mutta toki jonkin verran muutoksia tapahtuu heti. – Heti alkuun laskemme noin 100 tuotteen hintaa, sillä meille on tärkeää että kaikki asiakkaat pääsevät nauttimaan Herkun tarjoamasta huippulaadusta.

Myös Jukka-Pekka yhtyy Mikon mietteisiin. – Olen erittäin iloinen siitä, että asiakkaamme ovat löytäneet meidät myös näin uuden aikakauden kynnyksellä, myyntipäällikkö iloitsee asiakasvilinän keskellä. – Paljon on tullut väkeä paikalle näkemään, että olemme luotettava ja laadukas ruokakauppa matkalla kohti entistäkin parempaa tulevaisuutta, Jukka-Pekka päättää tyytyväisenä.