Tampereen Prisma Koivistonkylän harjannostajaiset


4.6.2010

Tampereen Koivistonkylän ja Lempäälän Ideaparkin Euromarketien liiketoiminta siirtyi Pirkanmaan Osuuskaupalle 4.1.2010. Osuuskauppa käynnisti välittömästi muutostyöt Prismoiksi, ja Prisma Ideapark on avattu valmiina jo helmikuun lopussa. Prisma Koivistonkylän osalta rakennustyöt ovat edistyneet harjannostajaisten vaiheeseen. Prisma Koivistonkylän harjannostajaisia vietetään perjantaina 4.6. klo 14.00 osoitteessa Lempääläntie 21.

Muutostöiden aikana Prisma rakennetaan kokonaisuudessaan katutasoon Euromarketin aiemman kahden kerroksen sijasta. Uudistustyöt koskevat mm. taustatilojen, myymälän lattiapintojen, seinien, valaistuksen sekä kylmä- ja kuivakalusteiden uusimista. Lisäksi koko miljöö uudistetaan Prisma-konseptin mukaiseksi käsittäen myös julkisivun. Koko kiinteistön pinta-ala on noin 25 000 m2.

Rakennustyöt etenevät vaiheittain. Tällä hetkellä päivittäistavaraosaston osalta remontti on loppusuoralla ja käyttötavaran osalta valmiina ovat kodintekniikan osasto sekä rakentamisen ja remontoinnin kysyntäalueet. Kesän aikana valmistuvat pukeutumisen ja sportin osastot sekä syksyllä kodin osasto ja loput viihteen osastosta. Asiakkaiden ostaminen helpottuu uusien selkeiden esillepanojen myötä, ja valinnan mahdollisuus kasvaa valikoimien laajentuessa sekä päivittäis- että käyttötavaraosastoilla.

Päivittäistavaraosastolla Oma Keittiö -palvelulinjasto avattiin jo huhtikuun lopussa, ja linjaston valikoimiin kuuluu kalaa, salaatteja, lämmintä valmisruokaa ja grillin tuotteita.

Elokuussa kauppakäytävällä avataan ravintolapalvelut, joihin kuuluvat Presso ja Rosso Express. Presso tarjoaa kotilounaan ja herkulliset kahvilatuotteet ja Rosso Expressistä saa maistuvat pitsat joko mukaan tai paikan päällä nautittavaksi.

Myös kassalinjasto uudistuu kassojen määrän kasvaessa 15:sta 20:een – kassapöydät uusitaan kokonaan. Uusi asiakaspalvelu ja neuvonta valmistuvat kesäkuun puolivälissä kassalinjaston jatkoksi, ja samalla avataan uusi S-Pankin asiakaspalvelupiste jo olemassa olevien palveluiden lisäksi.

Prisman oman liiketoiminnan ohessa palveluja tarjoavat Alko, Koivu Apteekki, lemmikkieläintarvikeliike Sydänystävä, atk-liike Tietokeskus Pirkkasoft ja parturi sekä kukka-kesäpiha-puutarhamyymälä. Myös rakennuksen toiseen kerrokseen valmistuu lisää ulosvuokrattavia liiketiloja remontin myötä.

Vuoden alussa entisen Koivistonkylän Euromarketin henkilökunta, noin 70 työntekijää siirtyi osuuskauppaan ns. vanhoina työntekijöinä. Tällä hetkellä Prismassa työskentelee jo yli 90 työntekijää ja Prismajohtajana toimii Meeri Perälä. Valmistuessaan Prisma Koivistonkylä tulee työllistämään noin 130 henkilöä.

Asiakkaat ovat ottaneet uudistuvan Prisman hyvin vastaan; marketissa on liittynyt uusia asiakasomistajia vuoden alusta yli 1 600. Markettiin onkin helppo tulla sekä julkisilla kulkuvälineillä että autolla, piha-alueella on yli 650 pysäköintipaikkaa. Valmiin Prisma Koivistonkylän avajaisia vietetään syksyllä 2010.

Lisätietoja:

Prisma- ja Kodin Terra -ketjujen johtaja Mervi Sillanpää-Jaatinen, puh. 010 767 0082