Tampereen Prisma Koivistonkylä avataan uudistuneena


13.10.2010

Prisma Koivistonkylän avajaisia vietetään torstaina 14. lokakuuta klo 8.30 osoitteessa Lempääläntie 21, Tampere.

Tampereen Koivistonkylän ja Lempäälän Ideaparkin Euromarketien liiketoiminta siirtyi Pirkanmaan Osuuskaupalle 4.1.2010, mistä lähtien osuuskauppa on tehnyt mittavia muutostöitä hypermarketeissa. Prisma Ideapark on avattu valmiina jo helmikuun lopussa 2010, ja Koivistonkylän osalta muutostyöt Prismaksi ovat nyt valmistuneet.

Muutostöiden aikana Prisma on rakennettu kokonaisuudessaan katutasoon Euromarketin aiemman kahden kerroksen sijasta. Uudistustyöt ovat koskeneet mm. taustatilojen, myymälän lattiapintojen, seinien, valaistuksen sekä kylmä- ja kuivakalusteiden uusimista. Lisäksi koko miljöö on uudistettu Prisma-konseptin mukaiseksi käsittäen myös julkisivun. Prisma Koivistonkylän käytössä oleva koko kiinteistön pinta-ala on noin 25 000 m2.

Uudistuneessa Prismassa asiointi on helpompaa selkeiden esillepanojen myötä, ja valinnan mahdollisuus on kasvanut valikoimien laajentuessa sekä päivittäis- että käyttötavaraosastoilla. Päivittäistavaraosastolta löytyy mm. jo huhtikuussa avattu Oma Keittiö -palvelulinjasto, jonka valikoimissa on kalaa, salaatteja, lämmintä valmisruokaa ja grillin tuotteita. Käyttötavaratarjonta koostuu pukeutumisen, urheilun, kodin, viihteen ja kodintekniikan sekä rakentamisen ja remontoinnin kysyntäalueista.

Ravintolapalveluja asiakkaille tarjoavat Presso ja Rosso Express, jotka avattiin syyskuussa kauppakäytävällä. Pressosta saa kotilounaan ja herkulliset kahvilatuotteet ja Rosso Expressistä maistuvat pitsat joko mukaan tai paikan päällä syötäväksi.

Myös kassalinjasto on uudistettu vaihtamalla kassapöydät ja lisäämällä kassojen määrää 15:sta 20:een. Lisäksi uusi asiakaspalvelu ja neuvonta, S-Pankin asiakaspalvelupiste sekä Postipalvelut palvelevat kassalinjaston jatkona kauppakäytävällä.

Prisman oman liiketoiminnan ohessa palveluja tarjoavat Alko, If vakuutusyhtiö, Koivu Apteekki, lemmikkieläintarvikeliike Sydänystävä, atk-liike Tampereen Tietokeskus Oy ja parturi-kampaamo Tukka Taija. Myös rakennuksen toiseen kerrokseen valmistuu vielä lisää ulosvuokrattavia liiketiloja.

Vuoden alussa entisen Koivistonkylän Euromarketin henkilökunta, noin 70 työntekijää siirtyi osuuskauppaan ns. vanhoina työntekijöinä. Tällä hetkellä Prismassa työskentelee noin 100 työntekijää, ja Prismajohtajana toimii Meeri Perälä.

Asiakkaat ovat ottaneet uuden Prisman hyvin vastaan; marketissa on liittynyt uusia asiakasomistajia vuoden alusta noin 1 900. Markettiin onkin helppo tulla sekä julkisilla kulkuvälineillä että autolla, piha-alueella on yli 650 pysäköintipaikkaa. 

Lisätietoja:

Prisma- ja Kodin Terra -ketjujen johtaja Mervi Sillanpää-Jaatinen, puh. 010 767 0082